10222017Κυρ
Thursday
 

Με επιτυχία η ΓΣ του ΕΟΑΚ, παρουσία και του ΠΑΟΚΜ Τρίπολη!

EOAK GS OCT16 01Την περασμένη Δευτέρα διεξήχθη με επιτυχία η τακτική γενική συνέλευση των αντιπροσώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών. Μια Γενική Συνέλευση στην οποία καθορίστηκαν ουσιαστικά όλοι οι στόχοι της επόμενης χρονιάς. Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΕΟΑΚ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και ανάπτυξης στα αθλήματα που δραστηριοποιείται. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί και τα σωματεία με αρκετά μέλη και πολυπληθής παρουσία και συμμετοχές αθλητών!


Αυστηροποιεί όρους χρήσης το Νομικό Πρόσωπο στο ΔΑΚ Τρίπολης

DAK TRIPOLIS 01Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου τέθηκαν κάποια ζητήματα και φαινόμενα που αφορούν τη λειτουργία και τη χρήση των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης. Μετά από σχετική ενημέρωση και εισήγηση έγινε γνωστό ότι υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες των συλλόγων προς το ΔΑΚ και πάρα της επανειλημμένες οχλήσεις του Νομικού Προσώπου δεν έχουν προσέλθει στην υπηρεσία προκειμένου να τις τακτοποιήσουν.

Παράλληλα αναφέρθηκε ότι ο Χλοοτάπητας από την κακή χρήση έχει καταστραφεί, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι διάφοροι στήνουν γκολποστ μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια με αποτέλεσμα την καταστροφή του χλοοτάπητα, ενώ έχει εκφραστεί και η δυσαρέσκεια για την ανεξέλεγκτη χρήση του γηπέδου και τις δεκάδες μπάλες που όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά στην εισήγηση, χτυπούν τους αθλούμενους στο χώρο του στίβου.

Το διαφορετικό μήνυμα του Σωτηρόπουλου για το γάμο της κόρης του

SOTIROP GAMOS 01Ένα διαφορετικό μήνυμα εστάλη στη σελίδα μας από το μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης και γνωστό αθλητικό παράγοντα της περιοχής μας, Γιώργο Σωτηρόπουλο. Με αφορμή την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της κόρης του Μαρίας, με την τέλεση του γάμου της με τον αγαπημένο της ο κ. Σωτηρόπουλος στο σχετικό μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

Το πρόγραμμα ως έχει στο Κλειστό μέχρι να υπάρξουν προτάσεις από όλους τους συλλόγους!

KLEISTO DAK TRIPOLIS 01Με αφορμή αίτημα που απεστάλλει από το Σύλλογο Δρομέων σχετικά με τις ώρες χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και για το αν θα τροποποιηθούν οι ώρες ή όχι σε σχέση με πέρυσι, αποφασίστηκε από το ΔΣ του Νομικού Προσώπου του Δήμου, ότι το πρόγραμμα λειτουργίας θα παραμείνει ως είχε, μέχρι να κατατεθούν στο Νομικό Πρόσωπο προτάσεις από όλους τους συλλόγους που χρησιμοποιούν το κλειστό γυμναστήριο.

Ομάδες διώχνουν τους γονείς-χούλιγκαν από το γήπεδo

SPORTS 01Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του συντάκτη Θάνου Μπλουνα, δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» την Κυριακή, 20 Αυγούστου και αναφέρει ότι ομάδες της Σουηδίας αλλά και άλλων χωρών με ενέργειές τους διώχνουν τους γονείς - χούλιγκαν από το γήπεδο.

Αναλυτικά το άρθρο της εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» του συντάκτη Θάνου Μπλουνα, όπως αναδημοσιεύεται αυτούσιο έχει ως εξής:

Στην Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού ο Νίκος Τσιαμούλος – Ομόφωνη απόφαση στην ΚΕΔΕ!

TSIAMOULOS NIKOS 01Νέο μέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Κος Νίκος Τσιαμούλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ συνεδρίασε στην Χίο στις 12 Ιουνίου 2017 και ύστερα από εισήγηση του Γενικού Διευθυντή της Ένωσης Κου Ευάγγελου Πάνου, αποφάσισε ομόφωνα προχωρήσει στον ορισμό του Κου Νίκου Τσιαμούλου στην Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού για όλους τους Δήμους της χώρας.

Δεν θα λειτουργεί το κλειστό γυμναστήριο από 03/07 έως 16/08/2017

KLEISTO DAK TRIPOLIS 01Μετά από σχετική απόφαση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης που σκοπό έχει την πραγματοποίηση συντήρησης και κάποιων επισκευών των εγκαταστάσεων, δεν θα λειτουργήσει το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης από τις 3 Ιουλίου έως τις 16 Αυγούστου 2017.

Κλειστό το ΔΑΚ Τρίπολης 20-30 Ιουνίου λόγω εξετάσεων

DAK TRIPOLIS 01Με αφορμή τις επικείμενες αθλητικές εξετάσεις των υποψηφίων των Πανελλαδικών εξετάσεων, γίνεται γνωστό ότι για το διάστημα 20-30 Ιουνίου 2017, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό.

Έρχεται σύντομα το TRIPOLIS SPORTS CAMP

SPORTSCAMP TELIKOΟι πρώτες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται ξεκίνησαν! Το πρώτο ΟΛΟΗΜΕΡΟ αθλητικό camp στην Τρίπολη από την ΑΕΚ Τρίπολης και τον ΚΟΑΤ είναι γεγονός! Σε μια εβδομάδα ξεκινούν οι αιτήσεις οπότε και θα έχουν γίνει γνωστές αναλυτικότερες λεπτομέρειες!

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού ο κ. Θεόδωρος Καραλής

KARALIS THEODOROS 01Με απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης , Δημήτρη Παυλή, ορίστηκαν μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας, οι νέοι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, για την περίοδο 2017 – 2019. Αναφορικά με τον τομέα του αθλητισμού τόσο σε επίπεδο αποφάσεων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις όσο και για την τέλεση αθλητικών γεγονότων εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ορίστηκε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του κ. Θεόδωρος Καραλής.

Παυλής στο «Κ.Ε.»: «Σε καλό δρόμο η χρηματοδότηση για τις ζημιές του ΔΑΚ από τη ΓΓΑ»

PAVLIS DIMITRIS 02Τον περασμένο Ιούνιο η θεομηνία που είχε πλήξει και το Δήμο Τρίπολης είχε προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. Παρά την καλή διάθεση των ανθρώπων του Δήμου προκειμένου να αποκατασταθούν πολλά από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, αποτελεί γεγονός ότι αρκετές ζημιές για να αποκατασταθούν χρειάζονται σχετικών χρηματοδοτήσεων. Γι’ αυτό και άμεσα ο Δήμος είχε υποβάλει σχετικά αίτημα με μελέτες προς την ΓΓΑ, με σκοπό την αποκατάσταση των όποιων ζημιών. Μάλιστα είχε έρθει στην Τρίπολη και αρμόδιος μηχανικός για να πραγματοποιήσει αυτοψία της κατάστασης στο ΔΑΚ.


Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

Επι του πιεστηριου

PIGASOS AKADIMIES 2017 BANNER

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.