02212018Τετ
Thursday
 

Νέα σελίδα στην ΑΕΚ Τρίπολης με νέο Πρόεδρο τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο!

AEK TRIPOLIS 01Μεγάλες αλλαγές αποτελούν γεγονός στα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ Τρίπολης μετά την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου στις 3 Αυγούστου 2016 μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκε και η ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Έτσι πλέον από την περασμένη Τετάρτη νέος Πρόεδρος του συλλόγου αποτελεί ο κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος! Ο νέος Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόντρα Επίθεση» αναμένεται να αλλάξει σελίδα στο σύλλογο συμβάλλοντας σημαντικά ως προς την αναβάθμιση όλων των τμημάτων του συλλόγου! Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την πραγματοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων στα διάφορα τμήματα του συλλόγου αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

 

Η νέα διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης...
Μετά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και της εκλογικής διαδικασίας στη συνεδρίαση της 3ης Αυγούστου 2016, αναδείχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ Τρίπολης το οποίο έχει αναλυτικά ως εξής:
ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΕΡΤΖΕΛΕΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΕΥΑΣ - Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΤΑΜΙΑΣ
ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΕΤΥ - ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ - ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΝΙΣ
ΜΙΓΓΙΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΜΕΛΟΣ
ΚΟΚΚΙΝΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

 

Ευχαριστήριο από το νέο ΔΣ...
Σε σχετική ανακοίνωση προχώρησε το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστώντας κάποια πρόσωπα και συλλόγους με αφορμή τη Γενική Συνέλευση της 3ης Αυγούστου. Αναλυτικότερα το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:
«Το ΔΣ, απερχόμενο και νυν, ευχαριστεί προσωπικά το Σταύρο Μίγγινα για την ευγενή χορηγία catering (Catering 'Επαυλις') την ημέρα των εκλογών. Επίσης, ευχαριστεί την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Αρκαδίας (ΟΕΒΑ) για την παραχώρηση αιθουσών του κτιρίου 'ΟΕΒΑ' για την επιτέλεση των εκλογών.
Στόχος της νέας διοίκησης είναι η ανάδειξη του ερασιτεχνισμού και του αθλητισμού. Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του φίλαθλου και αθλητικού κοινού, όπως και να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες των αθλητών μας.
Με εκτίμηση!
Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

Επι του πιεστηριου

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

PIGASOS AKADIMIES 2017 BANNER

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.