02212018Τετ
Thursday
 

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ΑΕΚ Τρίπολης (+φωτό, vid)

AEK AGIASMOS TRIP SEP14 01Το απόγευμα της Τετάρτης στο χώρο των γηπέδων Τένις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός όλων των τμημάτων της ΑΕΚ Τρίπολης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο. Στην εκδήλωση βρέθηκε όλη η «οικογένεια» της ΑΕΚ Τρίπολης καθώς και μέλη της διοίκησης του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρουσία εκτός από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασσόπουλος, έδωσαν τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης Γεώργιος Αναστόπουλος, Βασίλειος Παπαγεωργάκης, Ιωάννης Νίκου, καθώς και οι έφοροι των τμημάτων κ.κ. Γεώργιος Νίκου, Αντώνης Φαρφαράς, Σωκράτης Κοσμίδης. Παρουσία στην τέλεση του αγιασμού της «Ένωσης» έδωσε και ο κ. Νικόλαος Τσιαμούλος. Τέλος χαιρετισμό λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης έδωσε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κ. Θεόδωρος Καραλής, ενώ σοβαρή ανειλημμένη υποχρέωση είχε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής και γι' αυτό δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.
Λίγο μετά λοιπόν τις 17:15 ξεκίνησε η τέλεση του αγιασμού με την παρουσία αθλητών και αθλητριών από τα τρία τμήματα του συλλόγου (Τένις, Ποδηλασία, Ποδόσφαιρο), με την συνοδεία και των προπονητών τους. Στη συνέχεια και με την ολοκλήρωση του αγιασμού ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλέξανδρος απευθύνθηκε στους αθλητές/τριές του συλλόγου, τους μίλησε για τα αγαθά του αθλητισμού, τα συμβούλεψε και τους ευχήθηκε μια καλή χρονιά. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασσόπουλος μιλώντας επίσης στους αθλητές του συλλόγου. Το λόγο πήρε και ο κ. Τσιαμούλος επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα» ο οποίος τόνισε ότι αποτελεί μέλος της ΑΕΚ Τρίπολης, εξέφρασε τη μεγάλη του αγάπη για το σύλλογο και ευχήθηκε μια καλή χρονιά στους αθλητές, προπονητές και μέλη του συλλόγου.
Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι στην τέλεση του αγιασμού παρουσία έδωσαν και αρκετοί αθλητές μέλη του Τένις, γονείς αθλητών και αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ Τρίπολης.

 

Φωτορεπορτάζ από την τέλεση του αγιασμού...
01.JPG 02.JPG 03.JPG 04.JPG 05.JPG 06.JPG 07.JPG 08.JPG 09.JPG 10.JPG 11.JPG 12.JPG 13.JPG 14.JPG


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

Επι του πιεστηριου

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

PIGASOS AKADIMIES 2017 BANNER

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.