02212018Τετ
Thursday
 

Οι ώρες προπονήσεων στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης

KLEISTO DAK TRIPOLIS 01Έγιναν γνωστές οι ώρες προπονήσεων του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης όσον αφορά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Μία χρονιά στην οποία πολλοί τοπικοί σύλλογοι έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και αρκετές εξ' αυτών σε Εθνικές κατηγορίες ή κορυφαίες τοπικές κατηγορίες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα με τις ώρες αφού αρκετές ομάδες πήραν λιγότερες ώρες απ' όσες είχαν ζητήσει.

Βέβαια αυτό για κάποιες ομάδες ήταν αναπόφευκτο αφού οι προπονητικές ώρες στο κλειστό γυμναστήριο δεν αρκούν να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες όλων των συλλόγων της περιοχής που χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.
Αναλυτικότερα ο πίνακας με τις ώρες προπονήσεων στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης έχουν αναλυτικά ως εξής:

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

Επι του πιεστηριου

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

PIGASOS AKADIMIES 2017 BANNER

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.