Άδειες εξέδρες, νέα πραγματικότητα και στο τοπικό μπάσκετ

0
472

Η αγωνιστική περίοδος στο χώρο του τοπικού μπάσκετ έχει ξεκινήσει από το περασμένο Σαββατοκύριακο 05-06/09/2020 και επίσημα με την έναρξη των πρωταθλημάτων υποδομής. Μια έναρξη σεζόν που όπως και σε άλλα αθλήματα δεν θα μπορούσε μην παρουσιάζει ιδιαιτερότητες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένος αριθμός ατόμων στις αποστολές των ομάδων, μέτρα προστασίας και χρήση αντισηπτικών αλλά και απαγόρευση της φυσικής παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες. Τα μέτρα από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ τηρούνται επιμελώς προκειμένου να εξασφαλιστεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η προστασία των αθλητών και μελών των συλλόγων.

Η εικόνα που αποτυπώθηκε από τον φακό του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» είναι χαρακτηριστική με τις άδειες εξέδρες στη διάρκεια της αναμέτρησης του πρωταθλήματος νεανίδων μεταξύ του ΣΕΦΑ Αρκαδικού και της ΓΕΑ Άμιλλα 2000.

Αυτή είναι η πραγματικότητα στον αθλητισμό και όσο η κατάσταση με την πανδημία δεν βελτιώνεται, η απουσία φιλάθλων από τις εξέδρες των γηπέδων θα αποτελεί γεγονός, επηρεάζοντας σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό τους συλλόγους, που ειδικά στις μεγαλύτερες κατηγορίες μπορεί να πλήττονται και οικονομικά (χαμένα έσοδα από εισιτήρια, χορηγίες, κ.α.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here