Άξιος MVP ο Κώστας Γιαννούσης!

0
131

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και «φύλακας άγγελος» της εστίας του Ερμή Μελιγούς αναμφίβολα ήταν ο τερματοφύλακας των «βυσσινί» Κώστας Γιαννούσης, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP του τελικού. Όχι άδικα θα μπορούσαμε να γράψουμε, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι πραγματοποίησε ουσιαστικές επεμβάσεις σε κλασικές στιγμές του Παναρκαδικού για να σκοράρει, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του.

Θα μπορούσαμε με έναν πρόχειρο υπολογισμό να καταγράψουμε 3+3 σημαντικές επεμβάσεις. Οι τρεις κορυφαίες της αναμέτρησης στο 19’ μετά από κεφαλιά του Λαζαρίδη, στο 97’ μετά από κεφαλιά του Λαμτσελλάρι και στο 110’ σε προβολή από τη μικρή περιοχή του Λαμτσελλάρι.

Επιπλέον ακόμη τρεις σημαντικές επεμβάσεις που δεν τις λέει κάποιες και εύκολες, όπως στο 29’ σε σουτ του Λαζαρίδη, στο 57’ σε σέντρα – σουτ και στο 111’ σε δυνατό σουτ και πάλι από τον ίδιο παίκτη του Παναρκαδικού. Ο Παναρκαδικός είχε κλασικές φάσεις για να φτάσει ακόμη και στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά ο Κώστας Γιαννούσης τις «εξουδετέρωσε», διατηρώντας το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here