Άρση αναστολής δράσης και σέντρα το διήμερο (01-02/10) στην Α’ τοπική κατηγορία

0
215

Ευχάριστες χαρακτηρίζονται οι εξελίξεις σε ότι αφορά το «κόλλημα» που είχε προκύψει τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ αθλητικών σωματείων και ΓΓΑ με την επικαιροποίηση των φακέλων τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. Η ΕΠΣ Αρκαδίας με ανακοίνωσή της ανέφερε ότι έχουν διευθετηθεί οι εκκρεμότητες των 13 από τα 14 σωματεία της Α’ τοπικής κατηγορίας και κατά συνέπεια η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 01-02/10/2022. Στην περίπτωση της 14ης ομάδας, αν μέχρι τότε δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου του φακέλου της, θα υπάρξει αναβολή του ματς που αγωνίζεται η συγκεκριμένη ομάδα και θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αρκαδίας, αναφέρει:

«Σας γνωστοποιούμε ότι , σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση μας, έχουν λυθεί οι εκκρεμότητες για 13 από τις 14 ομάδες της Α’ κατηγορίας αναφορικά με την εγγραφή τους στο μητρώο, ενώ εντός της εβδομάδας θα λυθεί και το ζήτημα της 14ης ομάδας.

Ως εκ τούτου, η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας αποφάσισε να άρει την αναστολή και να ορίσει την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου 2022.

Σε περίπτωση που λόγω κωλυσιεργίας των αρμοδίων φορέων δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή της 14ης ομάδας έως την Παρασκευή 30/9/2022 , τότε θα αναβληθεί μόνο το παιχνίδι αυτής, μιας και δε θα εκδοθεί άδεια διεξαγωγής αγώνα. Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων του 1ου γύρου του πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη 27/9/2022.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here