Έγινε η παρουσίαση λειτουργίας απινιδωτή στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης (+vid)

0
247

Το απόγευμα της Τετάρτης (09/02) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της λειτουργίας απινιδωτή στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Μια παρουσίαση την οποία διοργάνωσαν το ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης και η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Σκοπός της παρουσίασης αυτής ήταν να ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη διεξαγωγή ενός αθλητικού γεγονός για τον τρόπο λειτουργίας του απινιδωτή. Μιας συσκευής που σε έκτακτη κατάσταση μπορεί να σώσει κυριολεκτικά μια ανθρώπινη ζωή η οποία βρίσκεται σε εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο.

Στην παρουσίαση της λειτουργίας του απινιδωτή, παρουσία έδωσε και ο Δήμαρχος Τρίπολης ο οποίος με την ιδιότητα του Ιατρού Καρδιολόγου παρουσίασε τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης ιατρικής συσκευής. Παράλληλα παρουσία έδωσαν και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Κούρος, αλλά και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Κουκάκης. Επίσης παρουσία έδωσε και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Στέφανος Χατζόπουλος και αυτός με την ιδιότητα και του Ιατρού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση λειτουργίας και χρήσης του απινιδωτή, παρουσία έδωσε πιστοποιημένος διασώστης του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος μαζί με τον Δήμαρχο Τρίπολης πραγματοποίησε την παρουσίαση.

Η ανταπόκριση ήταν σημαντική με ανθρώπους που εμπλέκονται άμεσα με τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης όπως προπονητές, μέλη γραμματείας, αθλητές, παράγοντες ομάδες, κ.α.

Μπορεί κανείς να παρακολουθήσει παρακάτω σχετικό βίντεο του DRT915.GR με την παρουσίαση παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here