Έγινε η παρουσίαση του «νέου» Πάνα Τρίπολης (+φωτό, vid)

0
438

Το απόγευμα της Παρασκευής (04/11) στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΠΑΛΑΤΙΝΟ» πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας προσπάθειας του Πάνα Τρίπολης. Μια νέα προσπάθεια για ένα σύλλογο που αποτελεί γεγονός μετά την συνένωση του Πάνα Κανδήλας και του Συλλόγου Δρομέων.

Οι άνθρωποι του συλλόγου σ’ αυτή την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έμψυχο δυναμικό του προπονητικού επιτελείου του συλλόγου, τους επιστημονικούς συνεργάτες του συλλόγου, αλλά και τα πρόσωπα που σε ρόλο παράγοντα θα τρέχουν γι’ αυτή την ομάδα. Όλοι τους φυσικά ήταν παρόντες στη συγκεκριμένη εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν γι’ αυτή την προσπάθεια, εκφράζοντας επίσης σκέψεις και συναισθήματα γι’ αυτή τη νέα προσπάθεια, καθώς επίσης και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.

Στο φινάλε της λιτής παρουσίασης του νέου “project” του συλλόγου και της φιλοσοφίας με την οποία θέλουν οι άνθρωποι του συλλόγου να πορευτεί ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια, οι αθλητές της ανδρικής ομάδας παρουσίασαν και τις φετινές εμφανίσεις του συλλόγου.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι έγινε αναφορά και στους οικονομικούς υποστηρικτές της νέας προσπάθειας του Πάνα Τρίπολης, ενώ δεν έλλειψαν και κάποιες προσφορές επαγγελματιών που θα τυγχάνουν πλέον τα παιδιά των ακαδημιών.

Στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου Πάνα Τρίπολης, παραβρέθηκαν και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν τόσο ο πολιτευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Γιάννης Κατσίρης, όσο επίσης και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, κ. Σταύρος Κουκάκης.

Το ραντεβού της ομάδας ανανεώθηκε για το απόγευμα του Σαββάτου (05/11) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, όπου ο Πάνας Τρίπολης στο πρώτο εντός έδρας φετινό ματς πρωταθλήματος θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του Πελασγού ΚΟΜ.

 

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here