Έκανε τα «μαγικά» του ο Αλικάκος…;

0
966

Λίγο πριν την έναρξη του β’ ημιχρόνου στην αναμέτρηση του εφηβικού πρωταθλήματος μεταξύ του Συλλόγου Δρομέων και του ΣΕΦΑ Αρκαδικός, ο φακός του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» έπιασε στιγμιότυπο με τον προπονητή της «κυανοκίτρινης» ομάδας να μεταφέρει τις οδηγίες του στους παίκτες του, Αϊβαλή και Παπουτσή με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο πριν το εναρκτήριο τζάμπωλ όσο και στη διάρκεια του ημιχρόνου ο Βασίλης Αλικάκος χρησιμοποίησε αρκετές φορές δύο λέξεις. «Μυαλό» και «πάθος» ήταν τα στοιχεία που ζητήθηκε από τους παίκτες να βγάλουν στο παρκέ. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο ο Αλικάκος φαίνεται απευθυνόμενος στους δύο παίκτες του να τους εξηγεί ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και οι φάσεις που πρέπει να βγουν, θα βγουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τελευταίο τρίποντο του α’ μέρους που σημείωσε ο Αϊβαλής έχοντας πολύ καλή τοποθέτηση και δεχόμενος την πάσα για ελεύθερο σουτ για το 18-31.

Στο γ’ δεκάλεπτο της αναμέτρησης και με ψυχολογία από το προβάδισμα του ημιχρόνου, οι παίκτες του Συλλόγου Δρομέων έπαιξαν με πάθος και με πολύ σωστές επιλογές σε επίθεση και άμυνα, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Αρκαδικού που βρέθηκε αντικειμενικά σε πολύ κακή μέρα συνολικά. Χαρακτηριστικό όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της αναμέτρησης το επί μέρους 1-29 που διαμόρφωσε κάποια στιγμή το 19-50.

Ο Αλικάκος φρόντισε να διατηρήσει την αγωνιστική αυτοπεποίθηση των παικτών του σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά και προσηλωμένους στο αγωνιστικό τους πλάνο και αυτοί φρόντισαν να το δείξουν στο παρκέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here