«Έκλεισε» και επίσημα η τηλεοπτική συμφωνία με τη NOVA για τον Αστέρα Τρίπολης

0
131

Το βράδυ της Δευτέρας (31/08) επικυρώθηκε η συμφωνία μεταξύ NOVA και ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης για τα τηλεοπτική δικαιώματα του Αρκαδικού συλλόγου για την επόμενη διετία (2021-23). Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για τη συγκεκριμένη συμφωνία αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η NOVA ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους όσον αφορά στην αποκλειστική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους. 

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες του Αστέρα Τρίπολης στο ελληνικό πρωτάθλημα, μέσα από τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, τα Novasports, για τις αγωνιστικές περιόδους 2021/2022 και 2022/2023.

Η NOVA, μέλος του United Group, του κορυφαίου φορέα τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μέσα από την ανανέωση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το premium αθλητικό περιεχόμενό της.».

 

Γιώργος Μποροβήλος: «Η νέα συνεργασία επιβεβαιώνει τις σχέσεις εμπιστοσύνης»

Με αφορμή τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Αστέρα Τρίπολης της προσεχούς διετίας, τοποθετήθηκε με δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Αρκαδικής ΠΑΕ κ. Γιώργος Μποροβήλος. Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα τη συμφωνία μας με την NOVA. Η πολυετής συνεργασία μας, η οποία για εμάς αποτέλεσε και αποτελεί στρατηγική επιλογή, αφενός επιβεβαιώνει τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών και αφετέρου εγγυάται για το τελικό αποτέλεσμα με πολλαπλά και πολυεπίπεδα οφέλη.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δημιουργεί σταθερές συνεργασίες, επιλέγει αξιόπιστους και συνεπείς συνεργάτες και αναπτύσσει δεσμούς επαγγελματικούς, αλλά ασφαλώς και ανθρώπινους.

Η κοινή διαδρομή μας όλα αυτά τα χρόνια με την NOVA βασίστηκε στην προσπάθεια για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και στη φιλοδοξία για συνεχή βελτίωση του αθλήματος. Η νέα μας συνεργασία, λοιπόν, μάς γεμίζει με την ευθύνη και την υποχρέωση να συνεχίσουμε με το ίδιο όραμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here