Έμφαση στην τακτική και το τελείωμα των φάσεων ο Παναρκαδικός

0
210

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (27/04) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναρκαδικού στο γήπεδο της ομάδας λίγες μέρες πριν οι ποδοσφαιριστές πάρουν κάποια 24ώρα ρεπό λόγω των εορτών του Πάσχα, οπότε και η ομάδα θα επιτρέψει από την επόμενη εβδομάδα για την προετοιμασία της για το επίσης εντός έδρας και κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης ματς επί του Πανναυπλιακού 2017. Νωρίτερα η ομάδα φαίνεται ότι θα επιδιώξει να δώσει ένα φιλικό τεστ προετοιμασίας.

Ο Θωμάς Μαυρουδής έδωσε έμφαση στη διάρκεια της προπόνησης στην τακτική, καθώς και στα τελειώματα των φάσεων, κυρίως με συνδυάστηκες προσπάθειες και πάσες.

 

Οι φωνές Μαυρουδή στην προπόνηση για την πιστή τήρηση των αγωνιστικών πλάνων…

Προς μεγάλη έκπληξη ακούσαμε στη διάρκεια της προπόνησης της Μ. Τρίτης τον κόουτς Μαυρουδή να βάζει φωνές σε παίκτες του, προκειμένου να πραγματοποιούν πιστά κάποιες ασκήσεις και οδηγίες. Κι αυτό γιατί φωνές δεν μπορέσαμε να ακούσουμε σε κανένα σημείο των αγώνων με Μολαϊκό και Ατρόμητο Χιλιομοδίου για το πρωτάθλημα, αλλά και λίγο νωρίτερα στο φιλικό ματς με Κορωνίδα Κοιλάδας.

Η αλήθεια είναι ότι σε γενικές γραμμές είναι ήπιων τόνων άνθρωπος αλλά παράλληλα και σε σημαντικό βαθμό τυπικός σ’ αυτά που ζητάει από τους παίκτες του. Άλλωστε αυτές οι προπονήσεις είναι πολύτιμες προκειμένου οι παίκτες και ο προπονητής να δουλέψουν από κοινού προκειμένου τις επόμενες ημέρες η ομάδα να παρουσιαστεί σε ακόμη πιο επιθυμητά επίπεδα σε ότι αφορά την ομοιογένεια και τους αυτοματισμούς στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here