Έναρξη ακαδημιών ΑΣΠΕΤ Τρίπολης για τη σεζόν 2019-20

0
242

Την έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών του Αθλητικού Συλλόγου Πετοσφαίρισης Τρίπολης, γνωστοποίησε ο σύλλογος με ανακοίνωσή του. Με σύνθημα «στηρίζουμε την ομάδα μας επενδύουμε στην πόλη μας» ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης συνεχίζει την προσπάθεια και φέτος για ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητριών στο χώρο του βόλεϊ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης αναφέρει:

«Με βασικό σύνθημα «στηρίζουμε την ομάδα μας επενδύουμε στην πόλη μας» το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ.ΠΕΤ. Τρίπολης  ανακοινώνει την έναρξη  ακαδημιών για την σεζόν 2019-2020 για παιδιά δημοτικού – γυμνασίου.

Η φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής των Ακαδημιών μας έχει ως στόχο από την μια την διαμόρφωση του χαρακτήρα των μικρών παιδιών σύμφωνα με το ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι και τις αξίες του αθλητισμού, και από την άλλη την ενθάρρυνση και υποστήριξη των μικρών μας φίλων για να αναπτύξουν εκείνες τις δεξιότητες τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά  ώστε  να παίξουν στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Πιστεύουμε ότι μ΄αυτό τον τρόπο προσφέρουμε στην νεολαία της πόλη μας στην ανάπτυξη του ίδιου του αθλήματος αλλά και  στην ίδια μας την  ομάδα  ώστε αυτή να έχει  διάρκεια  συνέχεια και μέλλον. Άλλωστε η σημερινή οικονομική κρίση, μας δείχνει αυτόν το δρόμο, τον δρόμο του να στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά στις δικές μας δυνάμεις ,το δρόμο της προσπάθειας της υπομονής και της επιμονής.

Υπεύθυνοι πιστοποιημένοι προπονητές πετοσφαίρισης με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την ΓΓΑ:

– Ρούλα Πεντεφούντη.
– Γιώργος Χρονόπουλος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας (καθημερινά 6-8) 6975207028.»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here