Έναρξη ακαδημιών για τον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

0
402

Οι ακαδημίες του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης ξεκινούν τη λειτουργία τους τις επόμενες ημέρες, με τις εγγραφές μάλιστα να βρίσκονται σε εξέλιξη. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αρκαδικός σύλλογος ενημερώνει για τα εξής:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης Τρίπολης (Α.Σ.ΠΕΤ. Τρίπολης) είναι ο σύλλογος που εκπροσωπεί την πόλη μας και ολόκληρη την Αρκαδία στο πρωτάθλημα γυναικών στην Β’ Εθνική κατηγορία για 4η συνεχόμενη χρονιά. Είναι πλήρως εναρμονισμένος με τον νέο αθλητικό νόμο 4809/2021  που διέπει τα αθλητικά σωματεία. Ο σύλλογος  έχει  αθλητική αναγνώριση από  την Γ.Γ.Α. – είναι εγγεγραμμένος στο ηλεκτρονικό Μητρώο ερασιτεχνικών σωματείων της  Γ.Γ.Α. και απαρτίζεται από  Πτυχιούχους προπονητές  φυσικής αγωγής & αθλητισμού πιστοποιημένους με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στο άθλημα της πετοσφαίρισης από την Γ.Γ.Α.

Για άλλη μια χρονιά με βασικό σύνθημα «στηρίζουμε την ομάδα μας επενδύουμε στην πόλη μας» ξεκινούν  οι ακαδημίες βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης για κορίτσια δημοτικού- γυμνασίου.

Η φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής των Ακαδημιών μας έχει ως στόχο από την μια την διαμόρφωση του χαρακτήρα των μικρών παιδιών σύμφωνα με το ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι και τις αξίες του αθλητισμού, και από την άλλη την ενθάρρυνση και υποστήριξη των μικρών μας φίλων ώστε να αναπτύξουν εκείνες τις δεξιότητες τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά ώστε να παίξουν στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας πλαισιώνοντας στο μέλλον την γυναικεία ομάδα μας δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Πιστεύουμε ότι μ’ αυτό τον τρόπο προσφέρουμε στην νεολαία της πόλη μας στην ανάπτυξη του ίδιου του αθλήματος αλλά και στην ίδια μας την ομάδα ώστε αυτή να έχει διάρκεια, συνέχεια και μέλλον. Άλλωστε η σημερινή οικονομική – ενεργειακή  κρίση, μας δείχνει αυτόν το δρόμο, τον δρόμο του να στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά στις δικές μας δυνάμεις ,το δρόμο της προσπάθειας της υπομονής και της επιμονής.

Υπεύθυνοι προπονητές: Ρούλα Πεντεφούντη & Γιώργος Χρονόπουλος.
Τηλέφωνο επικοινωνία (καθημερινά 6-8): 6975207028.»
.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here