Έναρξη ακαδημιών της ΓΕΑ Άμιλλα 2000 για τη νέα σεζόν

0
145

Η σεζόν ξεκινάει σιγά-σιγά και σε ότι αφορά την ομάδα της ΓΕΑ Άμιλλα 2000 ανακοινώθηκε ότι τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι προπονήσεις σε ότι αφορά τις ακαδημίες του συλλόγου. Παράλληλα σε ότι αφορά τις ακαδημίες, έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Τρίπολης αναφέρει:

«Η ΓΕΑ Άμιλλα 2000 ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων αλλά και των εγγραφών στις ακαδημίες του συλλόγου για τη νέα χρονιά. Οι προπονήσεις των ακαδημιών θα ξεκινήσουν από το Σαββατοκύριακο, 18-19 Σεπτεμβρίου 2021.

Τονίζεται ότι οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται τηρώντας τα μέτρα και εφαρμόζοντας τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προπονήσεις αλλά και τις εγγραφές μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει με τα εξής τηλέφωνα:

– Γεώργιος Χρονόπουλος: 6976-000063.
– Θεόδωρος Τσουκαλάς: 6987-327002.
– Αναστασία Τσουκαλά: 6980-438351.

Η ΓΕΑ Άμιλλα 2000 εύχεται μια καλή αγωνιστική χρονιά!
Το Δ.Σ.»

 

Συγχαρητήρια και στην Δέσποινα Σιάμπου…

Τις προηγούμενες ημέρες εντωμεταξύ οι άνθρωποι του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία συγχαίρουν την αθλήτρια του συλλόγου Δέσποινα Σιάμπου για την είσοδό της σε σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΔΣ της ΓΕΑ Άμιλλα 2000 και το έμψυχο δυναμικό της, συγχαίρουν την αθλήτρια του συλλόγου μας Δέσποινα Σιάμπου για την είσοδο της στο Τμήμα Στρατολογικό – Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων (ΣΣΑΣ). Η Δέσποινα απέδειξε ότι οι υποχρεώσεις στο σχολείο μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά με τον αθλητισμό.

Παράλληλα τις εκφράζουμε τις ευχές μας για καλή επιτυχία και καλές σπουδές με Υγεία στο νέο ακαδημαϊκό «μονοπάτι» της!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here