Έναρξη εργασιών στο Ενωσιακό γήπεδο στη Νεστάνη!

0
179

Οι εργασίες κατασκευής του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Αρκαδίας στη Νεστάνη ξεκίνησαν την Τρίτη 16/11/2021 και η ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή στις τάξεις των ανθρώπων του τοπικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Ένα όνειρο στις τάξεις της ΕΠΣ Αρκαδίας αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα καθώς αποτελούσε χρόνια αίτημα να αποκτήσει η ΕΠΣ Αρκαδίας το δική της «σπίτι» εξυπηρετώτας τις ανάγκες των Μεικτών ομάδων, των τοπικών σωματείων της Ένωσης και όχι μόνο.

Παρουσία στο γήπεδο της Νεστάνης όπου οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά, έδωσε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Σταύρος Γεωργόπουλος ο οποίος δεν έκρυψε την μεγάλη ικανοποίηση για την έναρξη ενός πολύ σημαντικού έργου υποδομής για το τοπικό ποδόσφαιρο.

Στο «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας γι’ αυτή την εξέλιξη σχολίασε: «Μετά από δύο χρόνια γραφειοκρατικής προσπάθειας, φτάσαμε στην ημέρα που μπήκαν οι μπουλντόζες ξεκίνησε ένα πολύ σημαντικό έργο. Πρόκειται για εγκαταστάσεις καινούργιες, με νέο συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Προβλέπεται να γίνουν κερκίδες, φωτισμός και αποδυτήρια.».

Παράλληλα ο κ. Γεωργόπουλος ευχαρίστησε και την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα στελέχη της που προώθησαν τις διαδικασίες ώστε από την Τρίτη (16/11) οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου να αποτελούν πλέον γεγονός.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here