Έναρξη λειτουργίας ακαδημιών για τον Παναρκαδικό!

0
139

Με καλές προϋποθέσεις ξεκινάει η χρονιά και σε επίπεδο ακαδημιών του Παναρκαδικού ΑΟ, μετά από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου. Οι ακαδημίες τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν με την επίβλεψη του προπονητή και της μεγάλης ομάδας κ. Θανάση Στάικου. Το μεγάλο στοίχημα πάντως της διοίκησης του «τριφυλλιού» είναι το πώς η λειτουργία των ακαδημιών θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή και τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε ο σύλλογος να καταφέρει τα επόμενα χρόνια να αναδείξει δικά του ταλέντα, όπως συμβαίνει στα περισσότερο ερασιτεχνικά σωματεία τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναρκαδικού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Παναρκαδικός Α.Ο. Τρίπολης παραμένοντας πιστός στις αρχές του για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες, ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας των Ακαδημιών για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και καλεί τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου ξανά στο γήπεδο.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του σωματείου στην Τρίπολη και επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 91-93 από τις 18:00 έως τις 19:30 καθημερινά και αφορούν παιδιά γεννημένα τις χρονιές: 2004 μέχρι και 2013. Υπεύθυνος των ακαδημιών θα είναι ο προπονητής της ανδρικής ομάδος κ. Θανάσης Σταϊκος.

Η Διοίκηση της ομάδας, μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ξεκινάει με τις δικές της δυνάμεις και στις εγκαταστάσεις του σωματείου τα τμήματα ακαδημιών καθώς αυτά αποτελούν ισχυρό πυλώνα για μια ποδοσφαιρική ομάδα με φιλοδοξίες και μέλλον. Για πληροφορίες: κ. Κοντογιάννης Νικόλαος, τηλ. 697 0979114».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here