Έναρξη παρεμβάσεων από το Δήμο Τρίπολης στο γήπεδο Φιλικών (+φωτό)

0
464

Από το πρωί της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου ξεκίνησε σειρά παρεμβάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών από συνεργασία του Δήμου Τρίπολης. Συγκεκριμένα χθες παρουσία του Αντιδημάρχου Τρίπολης αρμόδιου για θέματα αθλητισμού, κ. Δημήτρη Μακαρούνη, πραγματοποιήθηκαν εργασίες διαμόρφωσης με μπουλντόζα σε χώρο εξωτερικά του αγωνιστικού χώρο με σκοπό τη διευκόλυνση της απομάκρυνσης των υδάτων στα φρεάτια από τον αγωνιστικό χώρο σε ημέρες με ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Αυτή ήταν μια σειρά από παρεμβάσεις που είναι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών. Καταρχάς στο συγκεκριμένο σημείο αναμένεται την προσεχή Άνοιξη με την βελτίωση του καιρού να τοποθετηθεί και ασφαλτοτάπητας. Από εκεί και ύστερα προγραμματίζεται μελέτη με σκοπό την αντικατάσταση των κερκίδων οι οποίες βρίσκονται σε κακή κατάσταση με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ασφάλεια των φιλάθλων.

Ο κ. Δημήτρης Μακαρούνης μίλησε επίσης και για την αντικατάσταση του παλιού κουβουκλίου των δημοσιογραφικών θεωρείων, με καινούργια κατασκευή η οποία θα βελτιώσει τις συνθήκες κάλυψης των αγώνων από τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ. Οι εργασίες που προβλέπονται δεν θα σταματήσουν εκεί αφού, μελετάται η διαμόρφωση του χώρου πίσω από την εστία που βρίσκεται απέναντι από τα αποδυτήρια με προοπτική διάνοιξης διαδρόμους πρόσβασης των φιλάθλων από εκείνο το σημείο προς τις κερκίδες. Ακόμη ένα έργο που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί είναι η μεταφορά των συρμάτων μεσαίας τάσης της ΔΕΗ τα οποία περνούν πάνω από τον αγωνιστικό χώρο, με έξοδα του Δήμου Τρίπολης, καθώς και της επιδιόρθωσης των στύλων που συγκρατούν το προστατευτικά δίχτυα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρο. Μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο βελτίωσης των φωτιστικών συνθηκών του γηπέδου.

Το σημαντικότερο έργο που θα γίνει προσπάθεια από τη σημερινή Δημοτική Αρχή να πραγματοποιηθεί εξασφαλίζοντας το επόμενο διάστημα τα χρήματα, είναι η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου που όπως τονίστηκε από τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης, έχει παρέλθει η περίοδος χρήσης του αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here