Έναρξη προετοιμασίας για αγωνιστική ομάδα και ακαδημίες του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

0
533

Η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας αλλά και των ακαδημιών του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ξεκινά στις 01/09 μέσα από το αναβαθμισμένο πρόγραμμα προετοιμασία που ετοίμασε η προπονητική ομάδα του συλλόγου. Στη σχετική του ανακοίνωση ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος ανέφερε:

«Ξεκινά η καλοκαιρινή προετοιμασία της ακαδημίας αλλά και της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Μετά το διάλειμμα το καλοκαιρινών διακοπών οι νέοι και οι παλιοί μας junior παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στο ανανεωμένο τμήμα φυσικής κατάστασης.

Πιο συγκεκριμένα την φετινή χρονιά ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, ο Διευθυντής του τμήματος κ. Παπαδόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της προπονητικής ομάδας μας (Αρβανίτης – Δημητρόπουλος) αποφάσισαν να αναβαθμίσουν το πρόγραμμα προετοιμασίας των παιδιών. Στόχος μας, και αυτή την χρονιά θα είναι να μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα προετοιμασίας, πέραν της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου μας, ΟΛΑ τα παιδιά της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

Το πρόγραμμα θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε όσα παιδιά (ηλικίας 8 – 18 ετών) ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και τις επιδόσεις τους  στον κινητικό έλεγχο του σώματος τους (ισορροπία, συναρμογή, ευκινησία), πριν ξεκινήσουν οι σχολικές τους υποχρεώσεις.
Εξαιτίας των έργων που γίνονται στο χώρου του στίβου στο ΔΑΚ Τρίπολης, το πρώτο μας ραντεβού δίνεται την Παρασκευή 1/9 στις 09:00 το πρωί  στο άλσος Αγ. Γεωργίου, και πιο συγκεκριμένα στο χώρο του Parking.

Σας περιμένουμε….».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here