Έναρξη προετοιμασίας για την ΑΕΚ Τρίπολης (+φωτό, vid)

0
540

Το απόγευμα της Τετάρτης 19/08 ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ Τρίπολης για τη νέα αγωνιστική περίοδο η οποία πολλές φορές έχουμε γράψει ότι είναι αρκετά απρόβλεπτη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η πρώτη προπόνηση της χρονιάς διεξήχθη από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο στην φυσική έδρα της ομάδας, Δημοτικό γήπεδο Φιλικών.

Η ομάδα πάτησε στον αγωνιστικό χώρο λίγο μετά τις 18:00 και αφού πρώτα ο προπονητής του «δικεφάλου» μίλησε στους παίκτες που έδωσαν παρουσία, ακολούθησε η προπόνηση η οποία όπως ήταν λογικό δεν περιλάμβανε ένταση. Οι παίκτες έτρεξαν ελαφρά μέσα από ασκήσεις με μπάλες και πάσες. Μια πρώτη εβδομάδα η οποία αναμένεται μεταβατική, αφού στις προπονήσεις δεν συμμετέχει όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Δικαιολογημένα απόντες οι Ευγένιος Πετρόπουλος, Ιάσωνας Κοκκινάκος και Φίλιππος Σαλαπάτας για διαφορετικούς λόγους οι οποίοι θα μπουν σε προπονητικούς ρυθμούς από την ερχόμενη εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσία έδωσε στο γήπεδο και ο κ. Ιωάννης Νίκου, πιστός υποστηρικτής και επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης. Παράλληλα τη φετινή σεζόν ρόλο συνεργάτη θα έχει και ο Άκης Χριστόπουλος, για τον οποίο δεν αποκλείεται στην πορεία να υπάρξουν και κάποιες συγκεκριμένες αρμοδιότητες στην ομάδα. Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της πρώτης προπόνησης τηρήθηκαν το Υγειονομικό Πρωτόκολλο και οι σχετικές οδηγίες για μέτρα προστασίας, με το τεχνικό τιμ να φορά μάσκες, ενώ κατά τη συζήτηση που έγινε πριν την έναρξη της προπόνησης διατηρήθηκαν αποστάσεις.

 

Φωτορεπορτάζ από την έναρξη προετοιμασίας της ΑΕΚ Τρίπολης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here