Έναρξη προπονήσεων και εγγραφών για τις ακαδημίες του Πήγασου Θυρέας

0
77

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες (02/09) η διοίκηση του Πήγασους ΑΟ Θυρέας, γνωστοποιείται η έναρξη των προπονήσεων αλλά και των εγγραφών των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου. Στην αναλυτική ανακοίνωση των «βυσσινί» δίνονται όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες στους γονείς, τόσο για τη λειτουργία των ακαδημιών, όσο και για τις προϋποθέσεις που ισχύουν με σκοπό την τήρηση των μέτρων λόγω της πανδημίας από τον covid-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Βόρειας Κυνουρίας, έχει αναλυτικά ως εξής:

«Ο Πήγασος Α.Ο. Θυρέας ανακοινώνει την έναρξη προπονήσεων για αθλητές των τάξεων του Λυκείου της Ακαδημίας μας {αθλητές γεννηθέντες 2004-2005-2006}.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ για την τήρηση των μέτρων και τους κανόνες ασφαλείας κατά του κορωνοϊού. Στην πρώτη προπόνηση κάθε εβδομάδας είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αρνητικού Αποτελέσματος self test ή βεβαίωση εμβολιασμού.

Με υπευθυνότητα, σεβασμό, ευ αγωνίζεσθαι και με σωστή εκμάθηση των δεξιοτήτων του μπάσκετ, ξεκινάμε δυναμικά ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται.

Στην Ακαδημία Μπάσκετ γίνονται δεκτά όλα τα παιδιά (αγόρια – κορίτσια) από 6-17 ετών. Προπονητές της Ακαδημίας μας για τη σεζόν 2021-22 θα είναι ο προπονητής της αντρικής ομάδας του Πηγάσου, ο ΚΟΨΑΥΤΗΣ Γεώργιος και η ΑΔΑΜΗ Κωνσταντίνα.

Αναλυτικότερα, ο σύλλογος ενημερώνει ότι τα τμήματα του Εφηβικού & Παιδικού ξεκίνησαν τις προπονήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου υπό τις οδηγίες του προπονητή της αντρικής ομάδας του Πηγάσου, ΚΟΨΑΥΤΗ Γεωργίου, τη Δευτέρα 30/08 στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Άστρους, με πολλά όνειρα και τη φιλοδοξία να κάνουν βήματα προς τα εμπρός την ερχόμενη χρονιά.

Από τη Δευτέρα 13/09 στον ίδιο χώρο, θα συγκεντρωθούν οι αθλητές των τάξεων του Γυμνασίου {αθλητές γεννηθέντες 2007-2008-2009}, υπό τις οδηγίες του ΚΟΨΑΥΤΗ Γεωργίου.

Και από τη Δευτέρα 27/09 θα συγκεντρωθούν οι αθλητές των τάξεων του δημοτικού καθώς και οι αθλήτριες του αμιγώς τμήματος κοριτσιών, με προπονήτρια την ΑΔΑΜΗ Κωνσταντίνα.

Καθημερινά κατά τις απογευματινές ώρες των προπονήσεων, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες μπάσκετ, να προσέρχονται στο κλειστό γυμναστήριο για πληροφορίες και να λάβουν το πρόγραμμα προπονήσεων. Παράλληλα θα γίνονται και οι ανανεώσεις των αθλητών και αθλητριών που είναι ήδη μέλη του συλλόγου μας.

Όλοι/ες οι αθλητές/τριες της ακαδημίας παρακολουθούν δωρεάν τους αγώνες της ανδρικής ομάδας (εφόσον η παρακολούθηση των αγώνων καταστεί επιτρεπτή χωρίς περιορισμούς).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλ. : Προπονητές : 6973356199 (ΚΟΨΑΥΤΗΣ Γεώργιος) 6979225363 (ΑΔΑΜΗ Κωνσταντίνα).

Μέλη συλλόγου : 6947525548 (ΜΠΙΛΙΡΗΣ Γεώργιος) 6978440210 (Χατζηγιάννης Θανάσης).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Λόγω του covid-19 θα τηρηθούν στο ακέραιο τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν τις προπονήσεις των αθλητών.

Ο Πήγασος Α.Ο. Θυρέας θέτει ως βασική του προτεραιότητα, την ασφαλή άθληση των αθλητών/αθλητριών, έχοντας μεριμνήσει για την τήρηση των απαραίτητων μέτρων υγειονομικής προστασίας όπως υποδεικνύονται από τις ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων, της Γ.Γ.Α. και του Υπουργείου Υγείας.

Αναλυτικότερα, αυτά περιλαμβάνουν την εξασφάλιση τόσο των μέτρων ατομικής υγιεινής όσο και της υγιεινής των εγκαταστάσεων άθλησης μέσω των κατάλληλων διαδικασιών απολύμανσης εγκαταστάσεων και αθλητικού εξοπλισμού, καθώς και την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων ασφαλείας.

Επίσης, πριν την έναρξη των προπονήσεων θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την ασφαλή άθληση των νεαρών αθλητών/τριών.

Επιπρόσθετα έχει καθοριστεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε τμήμα και σύμφωνα με την ηλικιακή κατηγορία, ενώ έχει συγκροτηθεί αμιγώς τμήμα κοριτσιών.

Καλή αθλητική χρονιά σε όλους!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here