Έναρξη σεζόν για ΚΟΑΤ με συμμετοχή στην 1η Χειμερινή ημερίδα Ορίων της Πάτρας

0
440

Την πρώτη της αγωνιστική παρουσία για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο ΚΟΑ Τρίπολης σήμερα 24/10 για την 1η Χειμερινή Ημερίδα Ορίων της Πάτρας. Αναφορικά με τη συγκεκριμένη συμμετοχή που ουσιαστικά «ανοίγει» τη σεζόν για τον ΚΟΑ Τρίπολης, η ανακοίνωση του Αρκαδικού Ομίλου αναφέρει τα εξής:

«Πενταμελή ομάδα της αγωνιστικής του ΚΟΑΤ συνόδευσε σήμερα στις 24 Οκτωβρίου 2020 στην 1η χειμερινή ημερίδα ορίων, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Υδατοσφαίρισης Πελοποννήσου της ΚΟΕ στην Πάτρα, ο γυμναστής μας, κος Τρύφωνας Πετρόπουλος και η Έφορος Κολύμβησης του ΚΟΑΤ κα Τζένη Λούτου Κορομηλά. 

Σημαντικές βελτιώσεις στους χρόνους τους παρά το γεγονός της δυσκολίας της προπόνησής τους, λόγω των ημερών έκαναν οι αθλητές μας Δημήτρης Φωτιάς, Δημήτρης Τσάμης και Γιάννης Νούτσος.

Τα όρια πέτυχαν η Μεϊδάνη Ελπίδα στα 50 μ. πεταλούδα, 50 μ. ύπτιο, 100 μ. ύπτιο και 200 μ. ύπτιο, ενώ ο κολυμβητής μας Περικλής Κορομηλάς, που δοκιμάζει τις δυνάμεις του με την ομάδα του ΑΟ Φαλήρου, πέτυχε τους στόχους των ορίων στα 50μ, 200μ και 400μ ελεύθερο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και πολλά ευχαριστώ στους γονείς που πάντα υποστηρίζουν την αθλητική δραστηριότητα του ΚΟΑΤ. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σε όλα τα παιδιά, ώστε να ανοίγουν διαύλους για την πορεία της ζωής τους.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here