Ένα αίτημά μας για Δίκτυο Ποδηλατοδρόμων στην Τρίπολη, φαίνεται να παίρνει «σάρκα και οστά»!

0
585

Τις προηγούμενες ώρες και με αφορμή τη σημερινή ημέρα (03/06) που αποτελεί την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σε δήλωσή του, γνωστοποίησε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στην υλοποίηση Δικτύου Ποδηλατοδρόμων στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Ένα σημαντικό έργο για την καθημερινότητα του πολίτη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής του, που θα ξεκινήσει με πρώτη παρέμβαση την υλοποίηση ποδηλατοδρόμου προς το Άλσος Αγίου Γεωργίου μέσω του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Στο άκουσμα και την ανάγνωση αυτής της δήλωσης η αλήθεια είναι ότι δεν έκρυψα την ικανοποίησή μου, καθώς μια πρόταση που μέσω του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» είχα δημόσια καταγράψει σχεδόν σαν σήμερα πριν δύο χρόνια (30/05/2019), φαίνεται σιγά-σιγά να παίρνει «σάρκα και οστά» με τη διάθεση και βούληση της σημερινής Δημοτικής Αρχής!

Ένα εγχείρημα όχι εύκολο, αλλά στην περίπτωση που ολοκληρωθεί θα αναβαθμίσει κατακόρυφα την καθημερινότητα και τις κυκλοφοριακές συνθήκες ενός πολύ μεγάλου ποσοστού πολιτών που επιλέγουν τη μετακίνησή τους καθημερινά με το ποδήλατο.

Ανακεφαλαιώνοντας μπορεί κανείς να ανατρέξει ΕΔΩ και να διαβάσει την πρόταση – άρθρο μου που είχε δημοσιευθεί στο «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» με τίτλο: «Επιτέλους ας υλοποιηθεί ένα Δίκτυο Ποδηλατοδρόμων στην Τρίπολη!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here