Ένα απόγευμα Δευτέρας (20/09) γεμάτο με «άρωμα» μπάσκετ!

0
1067

Το απόγευμα της Δευτέρας (20/09, 18:30) είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Το ταξίδι των Αναμνήσεων» του Σταύρου Κουκάκη, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Μια εκδήλωση «γεμάτη» με «άρωμα» από μπάσκετ. Από το μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και όχι μόνο!

Ενδιαφέρουσες μπασκετικές ιστορίες και μπασκετικές συζητήσεις με την παρουσία ανθρώπων που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο άθλημα στην περιοχή μας, αλλά και φίλους του τοπικού μπάσκετ. Ακόμη περισσότερο ένα απόγευμα με παρόντες ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο Ελληνικό και Παγκόσμιο μπάσκετ από διαφορετικό πόστο.

Ο μεγάλος Παναγιώτης Γιαννάκης αναμφίβολα αποτελεί ένα κομμάτι από το DNA του Ελληνικό Μπάσκετ, όπως αυτό έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα! Την ίδια ώρα παρουσία και για τον Βασίλη Σκουντή που είναι αν όχι ο καλύτερος, ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους στο χώρο του μπάσκετ στη χώρα μας. Ένας άνθρωπος που όταν ανοίγει το στόμα του μιλώντας για την πορτοκαλί μπάλα, βγάζει και μια μοναδική ιστορία για το άθλημα. Σαφέστατα οι ξεχωριστές τοποθετήσεις σπουδαίων συναδέλφων που έχουν αφήσει και συνεχίζουν να αφήνουν το δικό τους στίγμα στο αθλητικό ρεπορτάζ, όπως ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, η Έλενα Μπουζαλά και ο Τάσος Κολλίντζας.

Και για το τέλος το καλύτερο… Το νέο βιβλίου του Σταύρου Κουκάκη, το οποίο περιλαμβάνει έναν «θησαυρό» για την ιστορία του μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, από το οποίο μπορούν να προκύψουν αμέτρητες μπασκετικές ιστορίες και ατελείωτες ώρες κουβέντας για το αγαπημένο μας τοπικό μπάσκετ! Όποιος το πάρει στα χέρια του και το ξεφυλλίσει τη Δευτέρα, θα το καταλάβει…!

Το μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ είναι εδώ και τέτοιες εκδηλώσεις είναι σημαντικές για να το αναδεικνύουν και να του δίνουν την πραγματική του διάσταση σε «βάθος» δεκαετιών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here