Ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση από τη Γ’ Εθνική ο Παναρκαδικός!

0
785

Κρίσιμη συνάντηση πραγματοποίησε η διοίκηση του Παναρκαδικού το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου με βασικό θέμα συζήτησης το αν η ομάδα κατέβει ή όχι στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και μετά τις εξελίξεις και την απόφαση της ΕΠΟ και της Επιτροπής Πρωταθλημάτων να μεταφέρει τις ομάδες τις Αρκαδίας στον 6ο όμιλο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της διοίκησης που έβαλαν στο τραπέζι τα δεδομένα (κυρίως οικονομικά) προκειμένου να αποφασίσουν εάν η ομάδα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Μετά από μια ουσιαστική συζήτηση τα περισσότερα μέλη της διοίκησης επέμειναν στη θέση που είχε θέσει ο σύλλογος στην κοινή ανακοίνωση με την ΑΕΚ Τρίπολης η οποία εκδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Το συμπέρασμα που προκύπτει από το διοικητικό συμβούλιο του Παναρκαδικού απόψε, είναι ότι το «τριφύλλι» οδεύει προς αποχώρηση από το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού τα νέα οικονομικά δεδομένα (περί μετακινήσεων κυρίως) δεν επιτρέπουν στη διοίκηση να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη νέα χρονιά!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πιθανότατα αύριο θα συγκληθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο όπου θα επικυρωθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η αποχώρηση του Παναρκαδικού από το προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το αν μέχρι το νέο ΔΣ προκύψουν εξελίξεις σε επίπεδο οικονομικό είναι κάτι που δεν θεωρείται πιθανό με αποτέλεσμα ο Παναρκαδικός να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά από την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here