Ένα ξεχωριστό ποδηλατικό διήμερο με το καλύτερο «φινάλε» για την Κάλλια Πολυχρονοπούλου

0
134

Η πολύπειρη αθλήτρια ποδηλασίας των τόσων διακρίσεων εδώ και πολλά χρόνια, Κάλλια Πολυχρονοπούλου, είχε ένα αρκετά απαιτητικό αγωνιστικό διήμερο το οποίο παρά την κούραση όχι μόνο στέφθηκε με επιτυχία, αλλά επιφύλαξε και ένα ιδανικό φινάλε για την ίδια.

Το Σάββατο 02/10 συμμετείχε για 11η φορά σε Σπαρτακιάδα (αγώνας 257 χλμ από το Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας στη Σπάρτη) στην οποία και τερμάτισε. Την επόμενη ημέρα αγωνίστηκε και στον καθιερωμένο αγώνα στο Ξηροκάμπι, στον τερματισμό του οποίου δέχθηκε την υποδοχή και τις επευφημίες των αθλητών της ακαδημίας του ΠΟ Τρίπολης της οποίας είναι υπεύθυνη προπονήτρια.

Η ίδια σε σχετικό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συγκεκριμένη στιγμή του ξεχωριστού διημέρου, ανέφερε: «Η καλυτερότερη στιγμή του Σαββατοκύριακου, στον απόηχο της Σπαρτακιάδας και του Ξηροκαμπίου, ήταν η αγκαλιά των αθλητών μου, της Ποδηλατικής Ακαδημίας του P.O.Tripolis. Είναι τα «παιδιά» μου, που ευελπιστώ να εμπνέω αλλά και να τους μεταφέρω τις γνώσεις, το πείσμα και την εμπειρία μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν τον δικό τους αγώνα σήμερα!  (φώναζαν το όνομα μου στον τερματισμό και παραλίγο να σπάσει η καρδιά μου από τη χαρά μου. Ένιωσα σα να έχω κερδίσει το παγκόσμιο, αλλά και κάτι παραπάνω. Έχω κερδίσει την αγάπη τους!!!)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here