Ένα που του χρέωσαν και ένα που δεν πήρε στη Λάρισα!

0
526
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Καταρχάς όταν αναφέρομαι ή σχολιάζω  ένα παιχνίδι στην εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» ή στη σύνταξη ενός ρεπορτάζ,  συνηθίζω να μην ασχολούμαι σε πρωταρχικό βαθμό με τη διαιτησία, ακόμη και αν δεν έχει βρεθεί σε καλή μέρα. Εκτός βέβαια αν η συνολική απόδοση των ομάδων και τα διαιτητικά λάθη έχουν καθορίσει ξεκάθαρα στη διαμόρφωση αποτελέσματος.

Αναφορικά με την αναμέτρηση στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Αστέρα συγκεκριμένα σε αγωνιστικό επίπεδο οι «Αρκάδες» προβλημάτισαν με την αγωνιστική τους αντίδραση μετά το προβάδισμα με σκορ 0-1. Ο Αστέρας αποδείχθηκε αναποτελεσματικός για ακόμη μια φορά στο να απειλήσει και παράλληλα πλήρωσε ακόμη μια φορά την κακή του αντίδραση σε στημένες φάσεις.

Ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου βλέποντας με πιο προσεκτική ματιά τις επίμαχες δύο φάσεις του ματς, αποδεικνύεται ότι ο κ. Αναστάσιος Παπαπέτρου είχε λανθασμένη απόφαση και στις δύο περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στο 29’ ο Κούνιτς φαίνεται να ανατρέπεται από τον Μουνάφο, ωστόσο στην πραγματικότητα επαφή δεν υπάρχει ούτε με το πόδι, αλλά ούτε και σπρώξιμο που να δικαιολογεί πέναλτι. Λανθασμένη υπόδειξη για πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η ΑΕΛ.

Στο 72’ ο Μανιάς ανατρέπεται από τον Μπέρτο στην μεγάλη περιοχή. Στο ξεκίνημα της φάσης πριν ο Μανιάς έρθει σε επαφή με τη μπάλα, ο Μπέρτος κρατάει το αριστερό χέρι του επιθετικού του Αστέρα και δείχνει να επηρεάζει τόσο όσο πρέπει τον παίκτη του Αστέρα ώστε να χάσει την ισορροπία του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here