Έντονες διεργασίες στο μεταγραφικό «μέτωπο» και για τη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης

0
475

Αυτό το διάστημα δεν είναι μόνο η ανδρική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης η οποία κινείται πολύ έντονα σε ότι αφορά το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν με μπαράζ ανανεώσεων σε επίπεδο ανανεώσεων και μεταγραφών για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και το γυναικείο τμήματα της Αρκαδικής ΠΑΕ που έχει ξεκινήσει για τα καλά το σχεδιασμό της νέας σεζόν έστω και αν ακόμη δεν υπάρχουν ανακοινώσεις.

Τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι της γυναικείας ομάδας βρίσκονται με το κινητό στο αυτί και μιλούν συνεχώς με εκπροσώπους υποψήφιων μεταγραφικών αποκτημάτων. Τις προηγούμενες ημέρες ακόμη και την ώρα του καφέ, στελέχη της ομάδας βρίσκονταν όρθιοι και μιλούσαν στο τηλέφωνο για τα μεταγραφικά. Ο Διευθυντής του γυναικείου τμήματος κ. Τζόρβας με τον στενό συνεργάτη του Γιάννη Βασιλόπουλο σε άμεση συνεννόηση με τη διοίκηση της ομάδας και φυσικά τον προπονητή προχωρούν την ενίσχυση της ομάδας σε μεταγραφικό επίπεδο και αρκετά σύντομα, αναμένεται να «κλείσουν» και οι πρώτες συμφωνίες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης θα ενισχυθεί ουσιαστικά εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here