Έρχεται τον Σεπτέμβριο η νέα μεγάλη έκδοση για το μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ!

0
327

Ένα πολύ σημαντικό εκδοτικό εγχείρημα εντός του Σεπτεμβρίου «παίρνει σάρκα και οστά», το οποίο αφορά το μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο αφιέρωμα σε όλες τις ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ οι οποίες έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε Εθνικά πρωταθλήματα τόσο σε επίπεδο Ανδρών όσο και Γυναικών!

Πρόκειται για μια μεγάλη συγγραφική, όσο και «επίπονη» προσπάθεια του Προέδρου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και συναδέλφου δημοσιογράφου Σταύρου Κουκάκη, η οποία ωστόσο άξιζε τους κόπους και «θυσίες» και που όμοιά της (κατά τη δική μας τουλάχιστον άποψη), δεν έχει υπάρξει στο χώρο του Ελληνικού μπάσκετ.

Το νέο αυτό συγγραφικό και εκδοτικό έργο περιλαμβάνει όλους τους αγώνες των ομάδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που αγωνίστηκαν σε Εθνικές κατηγορίες, αφιερώματα προπονητών και αθλητών που άφησαν το «στίγμα» τους στο μπάσκετ της Ένωσής μας, στατιστικά αλλά και ιδιαίτερα πλούσιο σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

Πρόκειται για μια επιτομή των σημαντικών στιγμών του μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και κυρίως των εκπροσώπων της στις Εθνικές κατηγορίες, που ξεπερνά σε μοναδικό περιεχόμενο τις 650 σελίδες!

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του Σεπτεμβρίου πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσία του νέου βιβλίου του Σταύρου Κουκάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here