Έτοιμα τα αποδυτήρια του γηπέδου Τεγέας να υποδεχθούν τα επίσημα ματς της νέας χρονιάς (+φωτό)

0
279

Από τη στιγμή που παραδόθηκε το γήπεδο της Επισκοπής Τεγέας έτοιμο για χρήση, τα αποδυτήρια στο γήπεδο όπως και οι χημικές τουαλέτες ήταν έτοιμα, προκειμένου να καλύψουν ανάγκες διεξαγωγής των πρώτων επίσημων αναμετρήσεων, μετά την ολοκλήρωση της ανακατασκευής.

Οι άνθρωποι του ΑΟ Τεγέας με τη στήριξη ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας και φίλων του συλλόγου, εργάστηκαν και ασχολήθηκαν με κάποιες ουσιώδεις λεπτομέρειες, προκειμένου τα αποδυτήρια να είναι λειτουργικά και έτοιμα προς χρήση με το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Όπως μπορεί κανείς να δει και από το φωτορεπορτάζ του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», τοποθετήθηκαν καρέκλες στο εσωτερικό τους, επιδιορθώθηκαν ή λύθηκαν τα όποια μικροζητήματα με τα υδραυλικά, ενώ εξασφαλίστηκε και ζεστό νερό. Παρεμβάσεις τόσο στο ήδη υπάρχον κτίσμα που θα αποτελεί τα αποδυτήρια των «γηπεδούχων» και των διαιτητών όπως επίσης και η νέα προκάτ κατασκευή που περιλαμβάνει τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων.

Οι άνθρωποι του ΑΟ Τεγέας είναι αυτοί που επωμίζονται το «βάρος» της επιμέλειας και διαχείρισης του γηπέδου σε σημαντικό βαθμό, αφού για την ώρα δεν έχει προβλεφθεί ορισμό κάποιων ατόμων από το Δήμο που θα αναλάβουν την επιτήρηση και διαχείριση του χώρου, όπως συμβαίνει με άλλες δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Κι αλήθεια είναι ότι τις προηγούμενες ημέρες οι άνθρωποι του ΑΟΤ έκαναν ουσιαστική δουλειά στο χώρο των εγκαταστάσεων του γηπέδου της Επισκοπής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here