Έτσι γύρισαν το ματς στην παράταση επί του Δρομέα οι έφηβοι του Αρκαδικού (+vid)

0
715

Το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης οι έφηβοι του Συλλόγου Δρομέων αντιμετώπισαν για το αντίστοιχο πρωτάθλημα τον ΣΕΦΑ Αρκαδικό, σ’ ένα εξαιρετικά συναρπαστικά ως προς την εξέλιξή του αγώνα. Μια αναμέτρηση αμφίρροπη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο η οποία ωστόσο βρήκε νικήτρια την ομάδα του ΣΕΦΑ με σκορ 70-74.

Από τα χαρακτηριστικότερα χρονικά διαστήματα του παιχνιδιού αποτέλεσε η παράταση στην οποία οδηγήθηκε το ματς μετά το ισόπαλο 61-61. Συγκεκριμένα το ξεκίνημα του έξτρα πενταλέπτου αποδείχθηκε ιδανικό για τους Δρομείς που «αιφνιδίασαν» την αντίπαλη ομάδα και με ένα τρίποντο του Μιχαλακόπουλου, αλλά και καλάθια των Καλομοίρη και Καλδή, το σκορ έγινε 68-61 στα 03’10. Μετά από αυτή την εξέλιξη πολλοί πίστεψαν ότι η νίκη βρίσκεται «στα χέρια» των «κυανοκιτρίνων».

Κι όμως οι παίκτες του Αρκαδικού είχαν αντίθετη γνώμη. Η πίεση αυξήθηκε και ο Αρκαδικός αντέδρασε ουσιαστικά εκμεταλλευόμενη την ευστοχία στην επίθεση και τα λάθη του Δρομέα. Στα 02’45 οι Αλεξόπουλος με βολές έκανε το 68-63. Στα 02’17 μετά από λάθος των παικτών του Ηλία Μπαλή ο Γκέκας με λέι-απ έκανε το 68-65, για να ακολουθήσει εκόμε ένα γρήγορο καλάθι για τους «κυανόλευκους» με τον Γκέκα, μετά από επιθετικό ριμπάουντ σε άστοχο καλάθι του Κουτρουμπή. Στα 01’22 με ένα λέι-απ του Αθανασιάδη και στα 00’56 ένα λέι-απ του Αλεξόπουλου ολοκλήρωσαν μια μεγάλη ανατροπή σε πολύ κρίσιμο σημείο του ματς. Ο Αρκαδικός γύρισε το ματς από το 68-61 στα 03’10 σε 68-71 στα 00’58. Με την εξέλιξη του παιχνιδιού σε εκείνο το σημείο οι «κυανόλευκοι» έχοντας το ψυχολογικό αβαντάζ διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους και την τελική επικράτηση με 70-74.

Δείτε παρακάτω στο σχετικό βίντεο πως ο Αρκαδικός έκανε το 0-10 σερί σε μόλις 01’49’’ στη διάρκεια της παράτασης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here