«Έφυγε» από τη ζωή ο Τάσος Σμυρνιώτης

0
147

Μια δυσάρεστη είδηση αποτέλεσε γεγονός νωρίτερα το πρωί της Τρίτης (31/05) καθώς έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Σμυρνιώτης. Ο παλιός αθλητής, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ο προπονητής και ο άνθρωπος το όνομα του οποίου έχει αποτυπωθεί με «ανεξίτηλα γράμματα» στην ιστορία του Αρκαδικού αθλητισμού και του αθλητισμού της Τρίπολης. Ο άνθρωπος που ίδρυσε τον ΣΕΦΑ Αρκαδικό. Ένα αθλητικό σωματείο που γνώρισε σπουδαίες επιτυχίες στο χώρο του μπάσκετ, αλλά και στο στίβο τις προηγούμενες δεκαετίες, με μεγαλύτερη στιγμή τη συμμετοχή της ομάδας στη Basket League.

Ο Τάσος Σμυρνιώτης είναι υπεύθυνος για το γεγονός ότι αμέτρητοι νέοι τις προηγούμενες δεκαετίες ασχολήθηκαν στην πόλη και τον Νομό μας με μεγάλη επιτυχία με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό! Κι αυτό κατά την ταπεινή μας άποψη είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που ο ίδιος αφήνει στον αθλητισμό της περιοχής μας, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους προπονητές και καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται Καλό Παράδεισο στον άνθρωπο που διέδωσε και έφερε τον αθλητισμό στην καθημερινότητα αμέτρητων νέων!

 

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του «κυανόλευκου τέκνου» του Τάσου Σμυρνιώτη…

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του ΣΕΦΑ Αρκαδικού με την οποία αποχαιρετά τον ιδρυτή του Τάσο Σμυρνιώτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Φτωχότερη είναι από σήμερα η αθλητική οικογένεια της ομάδα μας…Έφυγε από τη ζωή ο Αναστάσιος Σμυρνιώτης σε ηλικία 91 ετών…Ένας άνθρωπος με τεράστια προσφορά σε όλα τα επίπεδα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό. Ο Αρκαδικός μεγάλωσε στα χέρια του πραγματοποιώντας το όνειρό του,τη συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης…

Με τη σειρά της η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης νωρίτερα το πρωί δημοσίευσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την «απώλεια» του Τάσου Σμυρνιώτη, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Τάσου Σμυρνιώτη.

Ο Τάσος Σμυρνιώτης είχε μακρά και ξεχωριστή διαδρομή στο χώρο του αθλητισμού, τον οποίο υπηρέτησε ως αθλητής, προπονητής, καθηγητής φυσικής αγωγής και ως ο ιδρυτής του Αρκαδικού. Η προσφορά του στον αθλητισμό της Αρκαδίας είναι πολύτιμη και θα παραμείνει ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here