Ήττα – αποκλεισμός για το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης 1-0 στην Καρδίτσα

0
7517
ΦΩΤΟ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Την ήττα γνώρισε η ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης στην Καρδίτσα το μεσημέρι της Δευτέρας (03/04) με σκορ 1-0 και ουσιαστικά αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος.

Παρά την ταλαιπωρία οι αθλητές-μαθητές του σχολείου της Αρκαδίας προσπάθησαν μέχρι το τέλος για την πρόκριση. Σύμφωνα με ενημέρωσή μας η διαιτησία ήταν πολύ κακή, με την Αρκαδική αποστολή να εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια, ενώ παράλληλα και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τραγική κατάσταση με ακούρεφτο χλοοτάπητα και παντού λίμνες με νερό που δεν επέτρεπαν την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, όπως αποτυπώνουν φωτογραφίες του τοπικού ΜΜΕ, karditsalive.net.

 

Αυθημερόν, 810 χλμ και αγώνας…

Το αρμόδιο Υπουργείο και όσοι αποφασίσουν για τα κονδύλια αλλά και για τη διεξαγωγή των σχολικών πρωταθλημάτων, θα πρέπει να προβληματιστούν με τον τρόπο που διεξάγονται αυτά τα τελευταία χρόνια. Η σχολική ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης κλήθηκε αυθημερόν να πραγματοποιήσει ταξίδι συνολικά 810 χλμ, με αναχώρηση ξημερώματα, άφιξη στην Καρδίτσα, συμμετοχή στον αγώνα σε γήπεδο με άθλιο αγωνιστικό χώρο επικίνδυνο για τη διεξαγωγή αγώνα ποδοσφαίρου και επιστροφή πίσω στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Η σχολική ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης δεν ήταν η μοναδική ομάδα που βίωσε τέτοια ταλαιπωρία τη φετινή χρονιά, αλλά και τα τελευταία χρόνια όταν και αποφασίστηκε αυτός ο τρόπος διεξαγωγής των σχολικών πρωταθλημάτων.

► Διαβάστε σχετικό άρθρο των προηγούμενων ημερών για την υφιστάμενη κατάσταση στον σχολικό αθλητισμό ΕΔΩ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here