Ήττα – αποκλεισμός για το 4ο ΓΕΛ Τρίπολης 58-42 στο Βόλο

0
555
ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Για το σχολικό πρωτάθλημα η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (03/04) στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου, από τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Προμηθέα. Μια αναμέτρηση στην οποία η Αρκαδική σχολική ομάδα με αρκετή κόπωση αλλά και ελλειπές ρόστερ καθώς δύο ακόμη κορίτσια δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν στην αποστολή, δεν αποφεύχθηκε η ήττα – αποκλεισμός από το σχολείο του Βόλου με 58-42.

Αγωνιστικά οι «γηπεδούχες» με πλήρες ρόστερ αποδείχθηκαν καλύτερες και έφτασαν στη νίκη και πρόκριση για την επόμενη φάση. Τα κορίτσια της Μαίρης Κατσαρού ωστόσο πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλά δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου | 03/04/2023 (12:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σταματόπουλος, Παπαγιώτης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-8 (Α’), 36-16 (Β’), 52-24 (Γ’), 58-42 (Δ’).
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ (Ραφαέλα Σουλτάνη): Βιταλιώτ, Ράπτη 12, Πίζπα 2, Πάου, Δαλαμάγκα, Νταιάκη 19(1), Σιουμουρέκα, Σουλιώτη Ευαγ. 8, Καραστάθη 11, Σουλιώτη Μαρ. 6, Πολύζου.
4ο ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μαρία Κατσαρού): Παπαζαφειροπούλου 17(1), Ψυχογιού 6, Νικολαΐδη, Νικήτα, Μίχαλου 19(1), Μπακοπούλου.

 

Αυθημερόν, 866 χλμ και αγώνας…

Το αρμόδιο Υπουργείο και όσοι αποφασίσουν για τα κονδύλια αλλά και για τη διεξαγωγή των σχολικών πρωταθλημάτων, θα πρέπει να προβληματιστούν με τον τρόπο που διεξάγονται αυτά τα τελευταία χρόνια. Η σχολική ομάδα του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης κλήθηκε αυθημερόν να πραγματοποιήσει ταξίδι συνολικά 866 χλμ, με αναχώρηση ξημερώματα, άφιξη στο Βόλο, συμμετοχή στον αγώνα και επιστροφή πίσω στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Η σχολική ομάδα του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης δεν ήταν η μοναδική ομάδα που βίωσε τέτοια ταλαιπωρία τη φετινή χρονιά, αλλά και τα τελευταία χρόνια όταν και αποφασίστηκε αυτός ο τρόπος διεξαγωγής των σχολικών πρωταθλημάτων.

► Διαβάστε σχετικό άρθρο των προηγούμενων ημερών για την υφιστάμενη κατάσταση στον σχολικό αθλητισμό ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here