Για την 8η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης ηττήθηκε στη Λακωνική πρωτεύουσα από τον τοπικό Σπαρτιατικό ΓΣ με 1-3 και δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο βαθμό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αρκαδική ομάδα δεν είχε στις τάξεις της τις Ζάβου και Μητσοπούλου για λόγους υγείας, αλλά παρ’ όλα αυτά πάλεψε το ματς βγάζοντας αντίδραση μέχρι ένα σημείο. Αρχικά με το κερδισμένο 2ο σετ με 21-25, όσο και στη συνέχεια με την ανταγωνιστική παρουσία στο 3ο σετ ως ένα σημείο το οποίο τελικά χάθηκε με 25-21.
Αν και οι άνθρωποι του Αρκαδικού συλλόγου θα ήθελαν κάτι παραπάνω από αυτό το ματς, εν τέλει δεν μπορούν να αγνοήσουν την προσπάθεια που έγινε από τα κορίτσια η οποία αναγνωρίζεται. Ανταγωνιστικότητα και στη συνέχεια είναι το ζητούμενο, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει άμεσα και πάλι στις νίκες.
Τα σετ της συγκεκριμένης αναμέτρησης για την ιστορία ήταν 25-19 (1ο), 21-25 (2ο), 25-21 (3ο) και 25-15 (4ο).