Αγιασμός και ξεκίνημα χρονιά για τους διαιτητές Αρκαδίας (+φωτό)

0
306

Το απόγευμα της Δευτέρας (13/09) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των διαιτητής της ΕΠΣ Αρκαδίας, εν’ όψει της νέας χρονιάς η οποία όλοι θέλουν να μην είναι ανάλογη με την τελευταία διετία όταν η πανδημία διέκοψε οριστικά τα πρωταθλήματα.

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με φιλοδοξίες και «νέο αίμα» της Αρκαδικής διαιτησίας. Πολλά νέα παιδιά που πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα στην Αρκαδική διαιτησία, έδωσαν παρουσία στον σύνδεσμο διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας. Εκεί όπου το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Δήμου Αναστόπουλου. Παρόντες μεταξύ άλλων και ο Προέδρος του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Γιώργος Τσούκας αλλά και ο υπεύθυνος παρατηρητών της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Γιάννης Πορφύρης.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι διαιτητές ενημερώθηκαν για διαδικαστικά ζητήματα και θέματα που αφορούν την Αρκαδική διαιτησία. Άλλωστε οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, καθώς η σεζόν και για τους Αρκάδες διαιτητές σε ότι αφορά τις τοπικές διοργανώσεις ξεκινάει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here