Αγωνιστικές υποχρεώσεις και μπαράζ επιτυχών από το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης (+vid)

0
247

Οι προηγούμενες 15 μέρες αλλά και οι αμέσως επόμενες για το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης, αποτελούν ένα διάστημα με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις στο χώρο τόσο σε επίπεδο Ορεινής Ποδηλασίας, όσο επίσης και σε επίπεδο Ποδηλασίας Δρόμου και Πίστας. Παράλληλα αποτελεί ένα διάστημα στο οποίο ήρθαν σπουδαίες διακρίσεις για τους αθλητές και αθλήτριες του Αρκαδικού Ομίλου!

Γι’ αυτές τις υποχρεώσεις και επιτυχίες μίλησε στην κάμερα του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» ο υπεύθυνος του τμήματος ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Αντώνης Φαρφαράς.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Φαρφαράς αναφερόμενος στις διακρίσεις των τελευταίων ημερών είπε: «Ο Ιούλιος ξεκίνησε πάρα πολύ καλά για το τμήμα μας. Ξεκίνησε με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα MTB στην Εύβοια, όπου ο αθλητής μας Ραφαήλ Ρούτσι κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Συνεχίστηκε τις τελευταίες μέρες με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Δρόμου όπου κατάφερε η Κωνσταντίνα Φαρφαρά να στεφθεί δύο φορές Πανελλήνια πρωταθλήτρια κατακτώντας τη φανέλα τόσο στο αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης όσο επίσης και της Αντοχής. Την Τετάρτη (29/07) αγωνίστηκαν τόσο ο Ραφαήλ Ρούτσι όσο και η Κωνσταντίνα Φαρφαρά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πίστας. Η Κωνσταντίνα κατάφερε και κατάκτησε τη 2η θέση στο αγώνισμα του Όμνιουμ και ο Ραφαήλ κατάφερε να κατακτήσει την 9η θέση.».

Παράλληλα ο κ. Φαρφαράς σχολίασε και τις αμέσως προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού στη διάρκεια του προηγούμενου τριημέρου οι αθλητές του συλλόγου ξεκουράστηκαν, καθώς από σήμερα (31/07) έως την Κυριακή με την προσθήκη της Ελευθερίας Ρηγοπούλου που ήταν πριν δύο χρόνια Πανελλήνια πρωταθλήτρια στην Πίστα αλλά και στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πίστας.

Ο υπεύθυνος του τμήματος ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης σχολίασε ότι αν και η χρονιά επηρεάστηκε από την περίοδο της πανδημίας του Κορωνοϊου, τα μεγαλύτερα παιδιά του συλλόγου κατάφεραν να δουλέψουν και στη διάρκεια της περασμένης Άνοιξης, κάτι που αποτυπώνεται τη δεδομένη στιγμή στις διακρίσεις και τα σημερινά αποτελέσματα. Η συνέχεια περιλαμβάνει ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων την Κυριακή (02/07), ξεκούραση στη διάρκεια του Αυγούστου και στη συνέχεια έναρξη εκτός απροόπτου από το Σεπτέμβριου με διασυλλογικούς αγώνες και τοπικά πρωταθλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here