Με επιτυχία διεξήχθη ο 6ος αγώνας δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

0
101

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/05) ο 6ος αγώνας δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης» στην Τρίπολη, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών/τριών σε ότι αφορά τον κυρίως αγώνα των 21 χιλιομέτρων. Οι καιρικές συνθήκες με την Αφρικανική σκόνη ήταν αρκετά καλύτερες σε σχέση με την προηγούμενη μέρα και παρά τη σχετική ζέστη για την εποχή οι δρομείς δεν ταλαιπωρήθηκαν.

Ο αγώνας είχε ως σημείο εκκίνησης το πάρκα των Αλύγιστων στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου στην Τρίπολη, με τους δρομείς να περνούν από την Κερασίτσα, το Στάδιο, τον Άγιο Σώστη και να επιστρέφουν στην Τρίπολη, όπου τερμάτισαν στην πλατεία Άρεως μπροστά από τον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ο αγώνας ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν απρόοπτα, χάρη και στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα που πλέον αποτελεί θεσμός. Μάλιστα χρόνο με το χρόνοι η απήχηση του συγκεκριμένου αγώνα μεγαλώνει και οι συμμετοχές έχουν ανάλογα ανοδική τάση.

Περίπου μισή ώρα μετά την εκκίνηση του κυρίως αγώνα, στην πλατεία Άρεως πραγματοποιήθηκε ο παιδικός αγώνας 1χλμ, με τη συμμετοχή επίσης αρκετών παιδιών. Μετά τον τερματισμό του παιδικού αγώνα και των απονομών αναμνηστικών μεταλλίων, ακολούθησε σταδιακά ο τερματισμός των αθλητών/τριών, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές των κατηγοριών.

Σε ότι αφορά τη γενική κατηγορία στην 1η θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Ρούτσης, στη 2η θέση ο Αθανάσιος Μακρής, ενώ στην 3η θέση ο Ιωάννης Κανελόπουλος. Σε ότι αφορά την γενική γυναικών την 1η θέση κατέλαβε η Σταυρούλα Μπάκα, τη 2η θέση η Μαρία Χαραλαμποπούλου και την 3η θέση η Νίκη Παναγούλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here