Αδιέξοδο με το θέμα της έγκρισης της προκήρυξης στη Super League 1

0
208

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Β’ επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Super League, κατόπιν ψηφοφορίας, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22. Συνεπώς, την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η προαναγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Το «αδιέξοδο» σε ότι αφορά την μη έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 1 συνεχίζεται με διαδοχικές επαναλαμβανόμενες συνεδριάσεις να μην οδηγούν σε αποτέλεσμα, τη στιγμή που η προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης της νέας σεζόν να πλησιάζει (21-22/08).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here