«Αδιέξοδο» στον Παναρκαδικό που αντικρίζει το «κατώφλι» του Πρωτοδικείου

0
539

Το βράδυ της Δευτέρας 15/06 πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού με μοναδικό ουσιαστικά θέμα, την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σε μια διαδικασία που σε πρόσωπα και συμπεράσματα δεν είχε ουσιαστική διαφορά με τις προηγούμενες, και «λευκός καπνός» εν’ τέλει δεν βγήκε.

Για ακόμη μία φορά η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε χωρίς την ανάδειξη καμία υποψηφιότητας για τον νέο Διοικητικό Συμβούλιο και μοιραία δεν υπήρξαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Όπως είχε αναφερθεί από την προηγούμενη εβδομάδα πλέον οι εξελίξεις φέρνουν τον Παναρκαδικό στο «κατώφλι» του Πρωτοδικείου. Με απόλυτο «αδιέξοδο», ουσιαστικά καμία υποψηφιότητα και καμία λύση ή εναλλακτική πρόταση, ακόμη και από ανθρώπους που δεν έδωσαν παρουσία στη Γενική Συνέλευση και με ελάχιστη προσέλευση μελών, αποφασίστηκε με πολύ μεγάλη δυσκολία να κινηθούν διαδικασίες Πρωτοδικείου. Ουσιαστικά μην βρίσκοντας κάποια ουσιαστικά λύση η Γενική Συνέλευση αναγκάστηκε να προχωρήσει σ’ αυτή την απόφαση.

Η έσχατη προσπάθεια μέσα από τις διαδικασίες του Πρωτοδικείου τις επόμενες ημέρες, θα είναι μέσα από τον ορισμό προσωρινής διοίκησης, να βρεθεί έστω και την ύστατη στιγμή «λύση» στο διοικητικό αδιέξοδο της ομάδας. Στην παρούσα φάση και με το ενδιαφέρον που υπήρξε τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο μέσα από τις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης η ομάδα βρέθηκε στο απόλυτο αδιέξοδο. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν σε τι βαθμό η ομάδα θα βρει τελικά στήριξη ή όχι, σε μία ίσως από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here