Πρωτιά Ζωγραφάκη στο τουρνουά open ACE TENNIS CLUB στην Αττική

0
66

Ο έμπειρος αθλητής του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κατέκτησε ακόμη μία πρωτιά σε τουρνουά open και συγκεκριμένα στο αντίστοιχο τουρνουά του ACE TENNIS CLUB.

Για τη συγκεκριμένη διάκριση το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης με σχετική ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου Δαβίδ Ζωγραφάκη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά open του ACE TENNIS CLUB στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκης συμμετείχε σε 16άρι ταμπλό ερχόμενος από προκριματικούς γύρους στο τουρνουά του Ace -40. Στον προκριματικό γύρο επικράτησε του αθλητή Παπάζογλου με 2-1 σετ (26 63 10-3) μπαίνοντας στο κυρίως ταμπλό όπου αντιμετώπισε επιτυχημένα στον πρώτο γύρο τον Πιτσίκο με 2-0 σετ (61 62) και στον δεύτερο γύρο τον Μανή με 2-0 σετ (60 60). Στα ημιτελικά ο Δαβίδ απέκλεισε τον Περιβολαράκη με 2-0 σετ (63 76) και στον μεγάλο τελικό τον Robbs με 2-0 σετ (75, 75) καταλαμβάνοντας την 1η θέση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια στον Δαβίδ Ζωγραφάκη για μια ακόμη επιτυχημένη εμφάνιση στο τουρνουά του Ace και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here