Τίμησε τη Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ ο Όμιλος ΑΕΚ Τρίπολης

0
468

Τις προηγούμενες ημέρες με εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση παρουσία έδωσαν και τα παιδιά και μέλη του ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Τρίπολης, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα του Τένις και να παίξουν στα εγκαταστάσεις Τένις του ΔΑΚ Τρίπολης.

Αναλυτικότερα το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης με σχετική ανακοίνωση του αναφέρει:

«Την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία γιόρτασε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης, όπου και δραστηριοποιείται. Την φετινή χρονιά την τιμητική του για τον όμιλό μας είχε το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Τρίπολης.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου μας επισκέφτηκαν τις τενιστικές εγκαταστάσεις που προπονείται ο όμιλος της ΑΕΚ και συνάντησαν τον Διευθυντή του τμήματος τον κ. Παπαδόπουλο καθώς και τους Sparring Partners του τμήματος τον κ. Αρβανίτη και τον κ. Δημητρόπουλο. Για μια ώρα τα παιδιά γνώρισαν το άθλημα του τένις από κοντά, έμαθαν μερικές από τις πολύ βασικές του δεξιότητες, έπαιξαν πολλά παιδαγωγικά παιχνίδια και έδωσαν εκ νέου ραντεβού στα γήπεδα με την νέα χρονιά.

Το θέμα της συγκεκριμένη ημέρας για το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΔΑΠμεΑ και της προπονητικής ομάδας του ομίλου ήταν “η πλήρης συμμετοχή και ισότητα”, στον αθλητισμό. Ως ΑΕΚ Τρίπολης θεωρούμε αναφαίρετο δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία να συμμετέχουν πλήρως στη ζωή και την ανάπτυξη των κοινωνιών τους, να απολαμβάνουν συνθήκες διαβίωσης ίσες με εκείνες των άλλων πολιτών, και να έχουν ίσο μερίδιο στην άθληση. Για αυτό το λόγο με την νέα χρονιά θα προγραμματιστούν μερικές τέτοιες δράσεις με το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Τρίπολης που στόχο θα έχουν να φέρουν πιο κοντά τα συγκεκριμένα παιδιά στον αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά για την επίσκεψή τους στο ΔΑΚ Τρίπολης, όλα τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ καθώς και τους υπεύθυνους συνοδούς τους την κα. Κατσιφώλη και τον ΚΦΑ κ. Καρδαρά. Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλές γιορτές και ένα όμορφο καινούργιο χρόνο με υγεία.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here