Στις 08/12 ο Όμιλος ΑΕΚ Τρίπολης στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του

0
495

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο ΔΑΚ Τρίπολης, είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Ομίλου, την Παρασκευή (08/12) και ώρα 18:00. Στη σχετική ανακοίνωση – πρόκληση αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Καλούμε όλους τους μικρούς αλλά και μεγάλους μας φίλους στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας στο Δ.Α.Κ Τρίπολης, την Παρασκευή 8/12 και ώρα 18:00!

Από νωρίς το απόγευμα θα έχουμε φτιάξει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρά με μουσική, στολίδια, γλυκά, ζαχαρωτά και φυσικά το παραδοσιακό τσουκαλόκαυτο του ομίλου μας για τα ενήλικα μέλη μας. Οι Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις του ομίλου μας συνεχώς βελτιωμένες χρονιά με χρονιά, ευχόμαστε να σας συναρπάσουν.

Τέλος ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαλασόπουλος Παναγιώτης θα παραδώσει στην αγωνιστική ομάδα των juniors τις νέες τους φόρμες – εμφανίσεις, ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Οι νέες εμφανίσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι εδώ και θα συνοδεύουν τους αθλητές μας σε όλες τους τις αθλητικές δραστηριότητες.

Σας περιμένουμε να καλωσορίσουμε μαζί και αυτή τη χρονιά το Πνεύμα των Χριστουγέννων…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here