ΑΕΚ Τρίπολης για «Γεωργάντεια 2023»: «Ιδιαίτερα τιμητική η συμμετοχή του συλλόγου μας»

0
266

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα «Γεωργάντεια 2023». Μια διοργάνωση στην οποία δυναμική παρουσία έδωσε και η ΑΕΚ Τρίπολης η οποία πέρα από τη συμμετοχή στους αγώνες με αθλητές/τριες και μέλη του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, είχε και υποστηρικτικό ρόλο στη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ Τρίπολης με σχετική ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στη συμμετοχή του συλλόγου στα «Γεωργάντεια 2023», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Στις εκδηλώσεις που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Τρίπολης και υπό την Αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, προς τιμήν του δισκοβόλου Ολυμπιονίκη μας, με καταγωγή το Στενό Αρκαδίας, αείμνηστου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ συμμετείχε ο σύλλογος μας το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Μαρτίου 2023.

Ιδιαίτερα δε, την Κυριακή συμμετείχε με αντιπροσωπείες της, διαθέτοντας αθλητές  και μέσα, για την συνοδεία των αγωνιζομένων στα πλαίσια των μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή των αγωνισμάτων. Στο αγώνισμα των 5χμ. συνόδευσε τους αγωνιζόμενους, αντιπροσωπεία από το τμήμα Αντισφαίρισης με επτά αθλητές και επικεφαλής τους προπονητές του τμήματος κο Γεώργιο Παπαδόπουλο και κα Θεοδώρα Σταθούλη, ταυτόχρονα αγωνίσθηκαν και μέλη του τμήματος. Πολύ τιμητική ήταν και η παρουσία των δύο Ολυμπιονικών μας της κας. Βερούλη και του κ. Τζελίλη, που συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές του ομίλου τένις.

Ενώ, στο αγώνισμα των 10χμ. από το τμήμα ποδηλασίας συνόδευσαν η κα Κωνσταντίνα Φαρφαρά, 8η στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας, Πρωταθλήτρια Ελλάδος και στα 8 αγωνίσματα ποδηλάτου πίστας που συμμετείχε και κάτοχο του Πανελλήνιου Ρεκόρ στο αγώνισμα του «ατομικού pursuit» το 2022, επίσης  η κα Νίκη Φριτζίλα, Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα αντοχής στο δρόμο,  στα αγωνίσματα πίστας «Σκράτς» και στο «Ομαδικό Σπρίντ» το 2022, καθώς και η κα Χριστίνα Κυριαζάκου Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα πίστας «Ομαδικό Σπρίντ» το 2022, με επικεφαλής τον υπεύθυνο ανάπτυξης Ακαδημιών του τμήματος κο Αντώνη Φαρφαρά.

Στο πρόσωπο του Προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου μας κου Παναγιώτη Βαλασόπουλου  βραβεύθηκε το σωματείο μας για αυτή την συμμετοχή, όπως επίσης και το τμήμα αντισφαίρισης, με τον Διευθυντή του ομίλου κ. Παπαδόπουλο να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τους διοργανωτές..

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή του Ο.Α.Κ.Α. “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ” κον Κωνσταντίνο Χαλιορή, για την παρουσία του και την  σημαντική βοήθεια που παρείχε στις αθλήτριες  και  στους αθλητές μας, σε όλη την διάρκεια των αγώνων!!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here