ΑΕΚ Τρίπολης: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που περιλάμβανε αγιασμό, βραβεύσεις και παρουσίαση διαρκείας

1
387

Το απόγευμα της Τετάρτης (28/09) η ΑΕΚ Τρίπολης διοργάνωσε εκδήλωση με αφορμή την έναρξη της σεζόν για όλα τα τμήματα της. Στην εκδήλωση παρουσία έδωσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου της ΑΕΚ μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλοο και υπεύθυνοι των τμημάτων, προπονητές και αθλητές/τριες του συλλόγου.

Παρουσία μεταξύ άλλων έδωσαν και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και υποψήφιος για το Δήμο στις προσεχείς εκλογές, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Γιάννης Σμυρνιώτης. Παρουσία επίσης έδωσαν και η Αντιδήμαρχος Τρίπολης και εκ νέου υποψήφια κα Ελένη Καρούντζου, καθώς και οι υποψήφιοι σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος, Χρήστος Καρνέζης, Δημήτρης Σίδερης, Ρένος Πετρόπουλος.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν τόσο ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, όσο και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας, κ. Δήμος Αναστόπουλος.

Στην εκδήλωση τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων του συλλόγου και ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις:

■ Στους Ρένο Πετρόπουλο και Κώστα Λιακόπουλου για την προσφορά τους στο σύλλογο, οι οποίοι πρόσφατα αποφάσισαν να σταματήσουν την ενεργό δράση. Ο σύλλογος έφτιαξε από μία φανέλα με το όνομά τους με σκοπό να φιλοξενηθούν στο μουσειακό χώρο της ΑΕΚ Τρίπολης.
■ Στην οικογένεια του παλιού αθλητή ποδηλασίας Νίκου Δημόγιαννη, για την προσφορά στο μουσείου του Κυπέλλου που κατάκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας και τη φανέλα που είχε φορέσει σε εκείνη τη διοργάνωση.

Στη συνέχεια η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης τίμησε αθλητές του συλλόγου που πέτυχαν την είσοδό τους στα Πανεπιστήμια, απονέμοντάς τους αναμνηστική πλακέτα και ένα μπουφάν του συλλόγου. Αναλυτικά οι αθλητές/τριες που τιμήθηκαν ήταν οι εξής:

■ Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα: ΤΕΦΑΑ Αθηνών.
■ Πασιοπούλου Κατιάννα (Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών στη Θεσσαλονίκης).
■ Λατσώνας Παύλος (Πολυτεχνείο Αθηνών).
■ Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος (Πολιτικών Μηχανικών Πάτρα).
■ Σταματοπούλου Μαρία (Αρχιτεκτονική Ξάνθη).
■ Παπαναστασίου Χρήστος.
■ Λαμπούδης Διονύσης – Θεοδόσης.
■ Φαρφαρά Κωνσταντίνα.
■ Παπαδόπουλος Ιωάννης.

Στο κλείσιμο της όμορφης αυτής εκδήλωσης το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης παρουσίασε το φετινά επετειακά εισιτήρια διαρκείας, που έχουν τυπωθεί στις γνώριμες πλέον πλαστικοποιημένες κάρτες στη μορφή τραπεζικής κάρτας. Στην μία της όψη υπάρχει μια ιστορική φωτογραφία με την πρώτη ενδεκάδα της ΑΕΚ Τρίπολης το 1929, αναγράφοντας στο πάνω μέρος «ΕΝΩΣΙΣ 1929». Πρόκειται για μια κάρτα διαρκείας με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία αφιερωμένη στη Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

ΦΩΤΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here