ΑΕΚ Τρίπολης: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Τάσο Μπιρμπίλη σπουδαίο αθλητή μας και άνθρωπο του πολιτισμού»

0
146

Τη δική του συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης με αφορμή την «απώλεια» του Τάσου Μπιρμπίλη. Του ανθρώπου που έχει συνεισφέρει και ως τερματοφύλακας στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο. Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε σήμερα τον Τάσο Μπιρμπίλη, έναν άνθρωπο του αθλητισμού και του πολιτισμού, έναν Τριπολίτη με σημαντικό αποτύπωμα, μεγάλο φίλο του συλλόγου μας!

Η οικογένεια της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ από σήμερα είναι φτωχότερη και με λυγισμένο το γόνυ αποχαιρετούμε τον επί πολλά χρόνια γκολκίπερ της ομάδας μας. Είχε την ατυχία να γεννηθεί σε δύσκολους χρόνους,  διαφορετικά το ταλέντο και η ικανότητα του, για τα οποίο οι φίλαθλοι μας του είχαν προσδώσει ιδιαίτερο προσωνύμιο, είναι βέβαιο ότι θα τον είχαν οδηγήσει στα σαλόνια των μεγάλων κατηγοριών.

Στην τελευταία συνάντηση που είχε με μέλη της Διοίκησης μας, μας έδωσε αρχειακό υλικό, πολύτιμες πληροφορίες και θα έχει σύντομα την δική του γωνιά στον ιστορικό χώρο μνήμης του συλλόγου στο γήπεδο «Αναστ. Μουκάκης», αλλά και στην μνήμη μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Παν. Βαλασόπουλος , ομόφωνα το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ Τρίπολης εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του! Είμαστε βέβαιοι ότι εκεί στην γειτονιά των αγγέλλων θα βρει ξεχωριστεί θέση ανάμεσα σε συναθλητές και φίλους!

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here