ΑΕΚ Τρίπολης: 31 χρόνια συμπλήρωσε χθες το τμήμα Τένις του συλλόγου

0
96

Με ανακοίνωσή του το τμήμα Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης την Τρίτη (19/04) ανακοίνωση την συμπλήρωση 31 χρόνων ζωής και δράση του τμήματος στον τοπικό αθλητισμό. Μια ξεχωριστή μέρα για ένα τμήμα με μεγάλη δραστηριότητα και πολλές διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια μέχρι και σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει:

«Τριάντα ένα χρόνια κλείνει σήμερα το τμήμα αντισφαίρισης!

Σαν σήμερα, 19 Απριλίου, λίγοι Τριπολίτες με αθλητικό όραμα αποφάσισαν και δημιούργησαν ένα νέο τμήμα στον σύλλογο μας , με ένα άθλημα λιγότερο γνωστό τότε αλλά ιδιαίτερα δημοφιλές σήμερα, αυτό της αντισφαίρισης! Έτσι σήμερα συμπληρώνονται 31 χρόνια  αδιάλειπτης αθλητικής παρουσίας.

Η διοίκηση, και η προπονητική ομάδα, στα βήματα πολλών άλλων φίλων του αθλητισμού που υπηρέτησαν τον σύλλογο αλλά και αυτό το άθλημα ευγνωμονώντας τους για την προσφορά τους  με την σκυτάλη στα χέρια συνεχίζουμε συνεχώς ανανεωμένοι, με σχέδιο και όραμα για την επίτευξη νέων και μεγαλύτερων στόχων.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουν οι προπονητές μας τις  γνώσεις τους στην διαπαιδαγώγηση, την άθληση, και την ψυχαγωγία όλων όσων μας εμπιστεύονται. Σκοπός μας είναι να γεμίζουν οι αθλητικοί χώροι προσφέροντας υγιή διέξοδο τόσο στους νέους όσο κ στους ενήλικες.

Για όλους εμάς διαχρονικά στην ΑΕΚ Τρίπολης και ιδιαίτερα στο τμήμα τένις  αθλητισμός σημαίνει: πολιτισμός, αξιοπρέπεια, αγωνιστικότητα, ήθος, ιστορία, επίτευξη στόχων, οργάνωση , σεβασμός και «ευ αγωνίζεσθε»!.

Μαθαίνουμε από το παρελθόν μας, ζούμε το παρόν μας, ονειρευόμαστε το μέλλον μας…
Τένις ΑΕΚ Τρίπολης, 19/4/1991 – 19/4/2022…“Μια Ομάδα – Ένα Όνειρο”».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here