Λύση συνεργασίας της ΑΕ Δημητσάνας με τον προπονητή Γιάννη Καδά

0
67

Ο «κύκλος» της παρουσία τους του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Δημητσάνας με ανταγωνιστική παρουσία τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας «έκλεισε» για τον Γιάννη Καδά. Το χωρισμό της κοινής πορείας των «κυανέυθρων» με τον Γιάννη Καδά, γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Γορτυνίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Δημητσάνας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ιωάννη Καδά.

Ο Κος Καδάς αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής, ενώ στην πορεία ανέλαβε και το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Η θητεία του συνοδεύθηκε από δύο μεγάλες επιτυχίες: την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Αρκαδίας το 2023 και την ανάδειξη της ΑΕΔ ως Δευτεραθλήτριας στην Α’ Κατηγορία Αρκαδίας, την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Η συνολική συμβολή του υπήρξε κομβική, ενώ οι επιτυχίες αυτές αποτελούν παρακαταθήκη για την ευόδωση των επόμενων στόχων του Συλλόγου.

Τα τρία χρόνια της παραμονής του, εργάστηκε με μεθοδικότητα, προσήλωση, επαγγελματισμό και ακεραιότητα ενώ κατάφερε να απολαμβάνει της εκτίμησης της Διοίκησης, των ποδοσφαιριστών, των φιλάθλων αλλά και της τοπικής κοινωνίας της Δημητσάνας.

Ο κος Καδάς επέλεξε την συνέχεια της προπονητική του σταδιοδρομίας σε ομάδα με επίσης υψηλούς στόχους. Του ευχόμαστε εκ βαθέων, καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες σε προσωπικό, αλλά και συλλογικό επίπεδο.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here