Αθλητικό υλικό από την ΑΕΚ Τρίπολης, στο Δημοτικό σχολείο Άστρους

0
341

Μία ακόμη δράση πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ Τρίπολης, καθώς με πρωτοβουλία της διοίκησης ο Αρκαδικός σύλλογος παρέδωσε δωρεάν αθλητικό υλικό στο Δημοτικό σχολείο Άστρους.

Αναλυτικότερα σε σχετική ανακοίνωσή του ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος αναφέρει:

«Η ΑΕΚ Τρίπολης δείχνοντας για ακόμη μια φορά το αθλητικό και κοινωνικό της πρόσωπο παρέδωσε δωρεάν αθλητικό υλικό στο Δημοτικό σχολείο Άστρους. Η παράδοση τους έγινε από τον πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Εμμανουήλ Καγιάννη. Την παραλαβή έκαναν, αφού εγκάρδια τους ευχαρίστησαν, ο γυμναστής και ο διευθυντής του σχολείου.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης, συμμετέχει κατά περιόδους σε κοινωνικές δράσεις και προφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, καθώς και σε αθλητικούς συλλόγους και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση της ομάδας.

Στην συγκεκριμένη δράση, βοήθησαν για την υλοποίησή της και οι συμπατριώτες μας κ.κ Τάσος Πέτρου και Μ. Αγρανιώτης, επ’ ευκαιρία να τους ευχηθούμε τα καλύτερα ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Γιώργο Καμπύλη, καθώς και στον κ. Π. Βαλασόπουλο, που είναι υποψήφιος π/σ με τον κ. Πτωχό.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here