Αιφνιδίασε μεταγραφικά τους συνδιεκδικητές τίτλου ο Πανθυρεατικός!

0
224

Το ξεκίνημα του 2020, λίγα 24ωρα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας βρήκε τον Πανθυρεατικό στην ολοκλήρωση ενός μπαράζ μεταγραφών οι οποίοι ανακοινώθηκαν με σχετική ανακοίνωση. Μεταγραφές ουσίες για την ακρίβεια με την επιστροφή στο σύλλογο των ικανών Γιώργου Καπράνου, Γιώργου Χαρμπαλή, Γιώργου Μπάρλα και Μάριου-Τρύφωνα Ντερβίσι. Επιπλέον συμφωνία με τους έμπειρους και με παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες Μάριο Αγγελόπουλο και Κυριάκο Ηλιόπουλο.

Κινήσεις που σε θεωρητικό τουλάχιστον επίπεδο ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τον Πανθυρεατικό αγωνιστικό. Το ερωτηματικό είναι σε τι βαθμό αυτή η ουσιαστική μεταγραφική ενίσχυση θα συντελέσει ή όχι στην ομάδα του Άστρους να κατακτήσει τελικά τους μεγάλους φετινούς του στόχους όπως το Κύπελλο Αρκαδίας και το Πρωτάθλημα. Οι μεταγραφές αυτές «βρήκαν» τον Πανθυρεατικό στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μια νίκη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και κατ’ επέκταση σε τροχιά τίτλου.

Σε σημαντικό βαθμό ο Πανθυρεατικός με τις μαζικές μεταγραφές «αιφνιδίασε» τους συνδιεκδικητές του για τον φετινό τίτλο στην Α’ Αρκαδίας. Μεγάλο ερωτηματικά για το αν και πως θα «απαντήσουν» οι υπόλοιπες ομάδες στην κίνηση του Αστρινού συλλόγου. Ολυμπιακός Λεωνιδίου, Ερμής Μελιγούς, Λεωνίδιο και Δημητσάνα για την ώρα έχουν βλέψεις τίτλου αλλά τις τελευταίες ώρες διαπίστωσαν την αποφασιστικότητα του Πανθυρεατικού να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα από τους υπόλοιπους.

Το δεδομένο μέχρι στιγμής αποτελεί ότι το φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας κρίνεται αναμφίβολα ως το πιο ανταγωνιστικό και συναρπαστικό των τελευταίων 10-15 ετών!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here